Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (265)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po superulítlé, ale díky Efronovi a Rogenovi zábavné, jedničce jsem se poměrně na oznámené pokračování těšil a zprvu jsem i plánoval na něj zajít do kina. Děkuju všem bohům, že jsem se tohoto plánu pustil a zhlédnul tuto feministickou patlaninu s tím nejnesnesitelnějším gay story v pozadí až v klidu domova. Tak jak jsem nedávno vychvaloval Chloe za její stoupání po žebříčku hereckého talentu, tak za roli v Neighbours 2 bych jí nejraději provždy odepsal. Škoda Zaca pro tyhle teenagerské blbosti, už by se mohl odrazit někam dál. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování komediální pecky rozhodně nezklamalo, ale jak už se dalo tušit podle trailerů, tak se jedná do velké míry o recyklování úspěšného prvního filmu, takže si opět zopákneme například vtípek z airbagem. Naštěstí můj oblíbenec Seth to svými kreacemi táhne víc než dostatečně, takže jsem se pořád bavil celkem obstojně a Chloe jako správně zkažená holka rozhodně nezklamala a vytvořuje k Rogenovi dobrý protipól. Takže jednička zůstává nepřekonaná a téma už je vycucnuté dostatečně, takže tohle je celkem fajnová dvojka, ale Sousedy 3 už prosím radši ne. To už by bylo vaření z vody.65% ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Neighbors 2: Sorority Rising jede přesně v těch vytyčených mantinelech, které si za cíl stanovil první díl. Tvůrci nepřináší téměř nic nového a gagy jsou, až na pár výjimek, také stejné. Avšak v záplavě tohoto všeho přeci jen vyčnívá Seth Rogen se svým typickým humorem, který je téměř vždy trefou do černého. Takže, co dodat na závěr? Neighbors 2: Sorority Rising je příjemnou komedií, která ničím novým neohromí, ale také se u ní rozhodně nebudete nudit. Jako oddechový film na ospalé dopoledne je totiž více než dostačující. „They are using their sexuality as a weapon!“ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování kazí reputaci dobrému prvnímu dílu. Zvládnul jsem v pohodě dokoukat do konce, vyloženě mě to nenudilo, v pohodě jsem to zkouknul, takže ode mě film dostane 3* (čtěte 2,5*), ale asi spíše vypíšu jen věci, které se mi nelíbili. Seth Rogen a Rose Byrne už nejsou vtipní, jako v prvním díle. Sesterstvo v čele s Chloe Grace Moretz se mi tam vůbec nehodilo do toho filmu. Z Davea Franca udělala homosexuála, za to palec dolů. Zac Efron měl tentokrát úplně špatně napsanou postavu, všechno co dělal, bylo trapné, divím se, že tohle vůbec podstupoval. No asi tedy chápete, že bych se raději obešel bez tohoto pokračování. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)
  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)
  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama