Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (15)

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je úplně bez chybičky a hájil bych ji do posledního dne. Vždy se mi chce brečet, když si vzpomenu na ty úžasné momenty a je to nádherný pocit. Tato série je animační ráj a animaci na stejné úrovni jsem snad viděl jenom ve One Piece, konkrétněji Wano arc. Souboj s Borosem je neskutečný a absolutně devastující na srdce, navíc když se podíváte na jednotlivé framy, tak budete mít možnost vidět neskutečnou práci a nádheru, kterou animátoři vložili do animace. První série 10/10. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Na One Punch Manovi mi přijde nejlepší jeho humor a celkově mnohem dospělejší přístup k tématu superhrdinů. Hlavní hrdina není žádný uřvaný středoškolák, co jde do všeho po hlavě jenom, aby se stal nejsilnějším superhrdinou, Hokagem a tak podobně. Až na jeho schopnosti je náš Saitama vlastně průměrný dospělý pracující, kterého z míry vyvede maximálně blížící se konec slev v supermarketu. Hrdinství provozuje pro radost, ne pro titul a to je prostě strašně fajn. Humor je taky naprostá bomba, animačně je to v mnoha scénách vážně klenot. Ani jedna slabší epizoda tam nebyla. 8/10 ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nepočítám Pokémony, Digimony a Beyblade, tak je tohle první anime v životě, který jsem si dobrovolně pustil. Je to ujetý tak jak jsem čekal a jak se na Japonce sluší a patří, což moc nemusím, ale tady mě zaujal nápad o týpkovi, co cokoliv na světě (rozuměj Ve vesmíru) sundá jednou ranou. Navíc je skvěle vypracovanej charakterem, a chováním v určitých situacích. Má to styl, nějakou tu příběhovou gradaci (což mi od poloviny seriálu celkem vadilo), sympatický postavy a kulervoucí speedmetalovej soundtrack. Druhou sérii si dám s chutí. První série za 4* a.k.a 80% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Když píšu tenhle koment chybí mi poslední epizoda, ale je to pro mě trochu zklamání poté, co jsem tak miloval Moba. Ačkoliv to má super epizody - animace je sice skvělá, ale designy vypadají za mě míň originálně, postavy mě zajímají míň než v Mobovi, načasování vtipů mi přijde horší a utíká to trochu pomaleji. Mumen Rider je skvělý i to poselství, které s ním souvisí. Vážně uvažuju jestli se vůbec podívám na druhou řadu, jelikož je údajně animace horší než v jednotce. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální záležitost! Hlavní hrdina je prostě skvělý a jeho škála nejrůznějších výrazů je prostě parádní, navíc není jediný, ale i ostatní hrdinové dokáží velmi rychle zaujmout a nebyl tam nikdo kdo by se mi nelíbil. Souboje mají šťávu, navíc byly parádně hudebně dokreslené a i příběh měl co nabídnout. Navíc je to velmi vtipné !!! Když si k tomu přidám parádní finále a souboj z kterého jsem měl trochu obavy a zároveň jsem se na něj asi nejvíc těšil (zkrátka "když jedna rána nestačí") a který páni z MadHousu zvládli opět výborně a samotné finále po posledních titulcích, které opět pobavilo, tak musím říct, že jsem právě viděl něco co jsem už dlouho nezažil - dokonalost! 10/10 ()

Galerie (306)

Zajímavosti (2)

  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)
  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama