Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce - Série 8

(série)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Osmá řada začíná tam, kde byla uzavřena sedmá řada, tedy po zjištění, že naděje, které Morgan (Lennie James) a Madison (Kim Dickens) vkládají do záchrany Mo před Padrem, se nenaplňují podle plánu. Morgan, Madison a ostatní, kteří se ocitli na ostrově, jsou nuceni žít pod Padreho cynickou vládou. Vzhledem k tomu, že seriálové postavy jsou demoralizované a skleslé, je jedinou osobou, od které se dá čekat, že znovu oživí důvěru v lepší svět, ta, kterou chtějí Morgan a Madison zachránit především -- Morganova dcera Mo. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel se musím ztotožnit s ostatními názory. Původně velice důstojný a kvalitní seriál se dopracoval s příchodem Morgana a výměnou scénaristů do téměř nekoukatelný hovadiny, kde (ne)funguje téměř nic. Hlavní kámen úrazu je amatérský, trapný scénář, který při jakékoliv akci dělá nesmyslné střihy, aneb "je po všem" a opakovaně vrací postavy, které vůbec neumí vytěžit. Doposud se kvalita pohybovala okolo průměru, ale tato poslední série tomu dala korunu, protože něco tak nudného, trapného, amatérského se jen tak nevidí. Škoda, že to končí takovýmto způsobem, ten skutečný Fear Walking Dead končil třetí sérií a tohle byl holt amatérský paskvil, kam pozvali původní herce... ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4/10 (spoilery). Vždycky jsem patřil mezi ty, co Fear bránili. I po fiasku jako byla 4,5 a 7 série, ale toto? Já nevím. Tvůrci mají úplně u prdele fanoušky a hlavně samotné postavy, protože to co předvádí od 4 série je čisté scenáristické peklo. Avšak musím dát plusové body za druhou polovinu (8B), bo se to zaměřuje na postavy z Fearu, kde to mělo být celou dobu. Do 3. série to je čistě o Clarkových (Madison, Alicia a Nick), pak nám odešel Nick kvůli tomu, že se hercovi nelíbilo kam seriál směřuje. A to byl první kámen úrazu. Nick totiž byl něco jak Daryl v originálu. Srdce. Fan favorit postava, ale dobře odešel a co tvůrce napadlo? No to, že dají pryč i Madison a hlavní postava bude Morgan. V tu chvíli ostatní postavy šli pryč. I Alicia. To byl podle mě jeden z dalších velkých přešlapů. Neměl jsem žadnou citovou vazbu k Madison, jak se vrátila v 7B. Prostě jste ty postavy měli úplně u prdele. Třešnička na dortu je taktéž Troy. Daniel Sharman silně tahá druhou polovinu a nebýt jeho, tak to dopadne ještě hůř než to dopadlo teď. Mrzí mě, že zmrvlili takhle můj kdysi oblíbený Fear. 6. série je to jediné, co se tvůrcům povedlo, ale nestačí aby to zachránilo zbytek. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fear the walking dead se dobelhalo do svého úplného konce a bohužel je to dost zklamání. To co začínalo jako poměrně osvěžující a jiný pohled na zombie apokalypsu se postupně transformovalo v natahovanou telenovelu se zombíky, která víc nudila než bavila. Nakonec sem to sice ze setrvačnosti dokoukal, ale chybět tenhle seriál nebude…40% ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No Fear TWD  je u konce a ten se moc nepovedl.... Plno postav zmizelo a ten časový skok taky nepomohl... Alycia a další postavy prostě chybí... Největší chyba od tvůrců seriálu byla smrt Madison a její jakože návrat a zapojení Morgana do této série. Morgan byl tak už otravný v původní sérii a v poslední sérii Fearu svojí otravnost zdokonalil. Škoda že ho nesežrali mrtví hned na začátku. Příběh o ničem  a je to celé zbytečně natahováné. Půlka 8 série je o Morganovi a jeho rodině.... Blablabla a druhá se soustředí na Madison, které už taky dobře jebalo.... Celkem otravné byly scény všichni proti všem atd. Victor, Luciana a Daniel byli spíš na druhé koleji..... Škoda mohli to udělat určitě lépe.... ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, takhle. Sedmička u mě vybouchla na celý čáře. Osmička se alespoň trochu vrátila ke koukatelnosti, ale i tak už mě nebavila. Vrátila se nám Madison, která mě vždycky rozčilovala, z Mo je taky celkem protivný dítě. Nejvíc mě potěšil Troy, no to těšení nemělo dlouhého trvání. Jsem ráda, že už to skončilo, nějak mi přišlo, že už si autoři neví rady kudy a kam to nasměrovat, jen doufám, že ne do LA :))) ()

Galerie (721)

Zajímavosti (6)

  • Jména Negan a Rick Grimes, která zde zazní, odkazují na seriál Živí mrtví (od r. 2010). (Duoscop)
  • Představitel Morgana Jonese, Lennie James, uvedl, že pro něj postava Morgana ve světě The Walking Dead zde končí. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama