foto

Michael B. Silver

  • nar. 8.7.1967 (51 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rumor from Ground Control
The Samuel Project
2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
2013 Leave of Absence
2012 Město podnikatelů (TV film)
Velká filmová láska (TV film)
2010 Love Shack
2009 U.S. Attorney (TV film)
2008 V utajení (TV film)
2007 Marlowe (TV film)
2006 Úžasný Harold
2003 Seabiscuit
Vegas Dick (TV film)
2002 Zlatá doba (TV film)
2001 Jmenuji se Sam
Pravá blondýnka
2000 In the Weeds
V zajetí hlubin
1999 All of It
Seven Girlfriends
1998 Podoby lásky
1996 Oko za oko
Čmuchalové (TV film)
1995 Holé lebky
Virtuozita
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
1993 Pátek třináctého 9

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Tribal (S01E13)
Live (S01E12)
Blast from the Past (S01E11)
další epizody (11)
Designated Survivor (TV seriál)
Bad Reception (S02E20)
Kravaťáci (TV seriál)
Hard Truths (S07E11)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 4/5 (S06E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Character and Fitness (S06E16)
Quid Pro Quo (S06E15)
Admission of Guilt (S06E14)
další epizody (4)
2016 Code Black (TV seriál)
First Date (S01E13)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Brother (S02E09)
Bosch (TV seriál)
Heart Attack (S02E06)
Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Sam I Am (S03E06)
další epizody (4)
Milionový lékař (TV seriál)
The Good News Is... (S08E07)
Saab Story (S08E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryzí hodnoty (S07E12)
2015 Odd Mom Out (TV seriál)
Omakase (S01E04)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Shameless (TV seriál)
Carl's First Sentencing (S05E09)
Uncle Carl (S05E08)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
Milionový lékař (TV seriál)
Secret Asian Man (S07E06)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
All in the Family (S06E02)
2013 Skandál (TV seriál)
Say Hello to My Little Friend (S03E04)
Milionový lékař (TV seriál)
Bones to Pick (S05E13)
Chock Full O' Nuts (S05E07)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Stín (S01E09)
Milionový lékař (TV seriál)
Off-Season Greetings: Part 2 (S04E16)
Off-Season Greetings: Part 1 (S04E15)
You Give Love a Bad Name (S04E05)
další epizody (4)
Private Practice (TV seriál)
Losing Battles (S05E12)
2011 Harry's Law (TV seriál)
The Rematch (S02E06)
Hlavně nezávazně (TV seriál)
The Ropes (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
But There's a Catch (S03E02)
Private Practice (TV seriál)
God Laughs (S05E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nepřítel na kopci (S09E04)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Riley (E11)
Milionový lékař (TV seriál)
Whole Lotto Love (S02E10)
The Hankover (S02E08)
Mentalista (TV seriál)
Krev na jeho rukou (S03E03)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E08)
Dark Blue (TV seriál)
Doktor Mozek (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Pod palcem (S03E14)
Hrdinové (TV seriál)
Neviditelné pouto (S03E25)
Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Hoosier Daddy (S01E02)
Raising the Bar (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Věříte na kouzla? (S03E07)
Pohotovost (TV seriál)
Věř tomu, co není vidět (S14E12)
2007 Cane (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
In the Crosshairs (S02E08)
Eye of the Beholder (S02E03)
Backfire (S01E17)
Lovci duchů (TV seriál)
Hollywood Babylon (S02E18)
Veronica Mars (TV seriál)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Beze stopy (TV seriál)
V rozpuku (S05E14)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Love Triangle (S01E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jdi za světlem (S01E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena z letiště (S01E10)
Veronica Mars (TV seriál)
Nesesmilníš, neopíšeš (S03E06)
President Evil (S03E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Sázka na smrt (S05E03)
Jeden z nás (S04E25)
Volný pád (S04E20)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Báječní lidé (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Spoušť (S02E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hellraisers (S04E09)
Letadlo plné peněz (S03E17)
Na jednu noc (S03E14)
Pohotovost (TV seriál)
Za všechno může déšť (S12E04)
2004 Century City (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Někdo zvoní (S01E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Peníze na nic (S02E17)
Policie New York (TV seriál)
Kdo je tvůj taťka? (S11E22)
Staré hříchy (S11E21)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Skin (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na baseball (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
Advokát (S09E17)
Tisíc jeřábů (S09E16)
2002 For the People (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nárok obviněných (S03E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hitman (S13E06)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Forgive Us Our Trespasses (S02E17)
Love's Laborer's Lost (S02E10)
Policie New York (TV seriál)
Probuzení bývá těžké (S08E02)
Špína v New Yorku (S08E01)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Wilder Days (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinné vazby (S06E10)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)
Výpadek (S05E20)
Svěcení jara (S05E19)
Policie New York (TV seriál)
Voir Dire This (S06E21)
I'll Draw You a Mapp (S06E20)
Judas Priest (S06E19)
další epizody (6)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
Policie New York (TV seriál)
Honeymoon at Viagra Falls (S05E22)
Hammer Time (S05E20)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Lost Israel: Part 1 (S05E08)
Dead Man Talking (S05E06)
The Truth Is Out There (S05E04)
další epizody (10)
1996 Chameleon (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Caulksmanship (S04E09)
Unembraceable You (S04E08)
Where's 'Swaldo (S04E04)
další epizody (8)
Krok za krokem (TV seriál)
Hádej, kdo přijde na večeři (S05E18)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Domov (S02E09)
Letní jízda (S02E02)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ideální společnost (S02E15)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Love Shack

TV seriály

2011 The Ropes (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Love Shack

TV seriály

2015 Milionový lékař (TV seriál)
The Prince of Nucleotides (S07E04)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace