Živí mrtví: Počátek konce - Série 3 (2017) (série)
Alrick RileyScénář:
Wes BrownKamera:
Christopher LaVasseurHrají:
Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Daniel Sharman, Sam Underwood, Michael William Freeman, Justin Rain, Kalani Queypo, Linda Gehringer, Luke Spencer Roberts, Matt LaskyVOD (1)
Jeden z nejlepších dílů této série a celého seriálu. Vypadá to na hodně slibný rozjezd, nechme se překvapit. Hladové stádo je na cestě, kdo ho zastaví .. ()
No konečně jsme se dostali k pořádnému rozjezdu třetí série. Za mě nejlepší díl, akce, akce, akce! ()
8/10 ()
Jeden podstatný fakt ma tak vskutku celkom interesuje, a to taký, ako sa bude ksichtiť „najsvätejšia trojica” , keď spozoruje ten nádherný obrázok ranča ? Tak sa snažili vybojovať plnú cisternu s vodou, čo zrejme vzíde nanivoč. “Biblickí bratia” hazardujú so svojimi labilnými životmi, pretože jeden z nich, ten zlý, aj vyhostený, vyburcoval stádo, húfy nakazených, ktorí idú za hlasitým svetlom, či skôr lepšie definované - zvukom zbrane, čo ich nasmeruje presne ku Zlomenej čeľusti, keď dobráčisko od kosti, si to teraz pôjde pekne, jasne a stručne vydiskutovať s čiernou ovcou rodiny, „čo si to ty poriadny kus idiota vyparatil”, a všetky udalosti sa vymknú spod kontroly, vyostrí sa to do nepríčetnosti... Som takmer nadšený, ak by som vynechal typické, tupé herecké výkony a niektoré zbytočné dialógy + scenár, ktorý občas nedáva zmysel, tak by sa dalo kľudne prehlásiť : „Pochlapili ste sa moji milí, epickým panoramatickým spôsobom, ako z hollywoodskeho filmu” ... Normálne som bol vo veľkom napätí ! Gratulujem. ()
Ale fuj... je vidět, že scénáristů opravdu dochází fantazie. Vykrádat staršího bratříčka (kočírujeme hordu) takto trapným způsobem (mimochodem, kde ten retard vzal granátomet!?) mě doslova uráží a irituje. Mám pocit násilím roubované akce s využitím již jednou ve The Walking Dead postupů. Jako divákovi obou sérií mi to připadá laciné a urážlivé.Navíc ta logika chování postav!? Přemýšlím, jestli mě nějaký díl naštval víc než tenhle. ()