Reklama

Reklama

Zdravotní sestra známá jako Coffy (Grier) je spořádanou občankou města, která udržuje vztah s vlivným politikem Brunswickem, jehož hlavním cílem je vyřešit vzrůstající kriminalitu mezi černošským obyvatelstvem. Když se její mladší sestra předávkuje drogami a je s trvalými následky upoutána na lůžko, rozhodne se vzít Coffy spravedlnost do vlastních rukou. S její vizáží pro ní není problém vlákat muže do pasti a pak chladnokrevně udeřit. Nebude pro ní však mafián Vitroni příliš velkým soustem? (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dějově srovnatelné s " Foxy Brown " s tím rozdílem, že Sid Haig dostane otrochu víc prostoru a Pam Grier dává na obdiv víc svoje vnady. Kdo by si na těch jejich dvorcích nezahrál. Její afro sice možná není až tak sexy, ale jako schovka ( třeba pro žiletky ) je to přímo ideální. Coffy je klasickým zástupcem blaxpoitation. S Pam Grier jsem určitě ještě neskončil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pam Grier je tu naprosto neskutečná. Na jednu stranu skoro bezbranná, na druhou rozdává smrt, kde jen může. Ale to hlavní je prostě fakt, že je neskutečně sexy. Její postava je neuvěřitelná a je jen dobře, že se nebála svoje přednosti ukázat. I kdyby byl děj stupidní, což v tomhle případě není, stálo by za to film vidět jen kvůli ní. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Blaxploitation kulťák od ještě kultovnějšího Jacka Hilla, na kterém je Cormanova škola úchylnosti sakra vidět. Pam Gier, její šestky a esence sedmdesátkově teplé béčkovitosti - afra, žlutá kombinéza, brýle místo pásky přes oko (Hill má pro jednooké záporáky evidentní slabost), dřevěné pendreky, plyšový lev a fialové spodní prádlo. Přes Tarantinovu snahu nejlepší film Pam Grier. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Moja vintage srdcovka - Coffy. Žena, ktorá sa - ako pomstu za svoju nevinnú sestru - rozhodla skoncovať snáď so všetkými poprednými hlavami tuzemských drogových kartelov. Využíva svoje telo, rozum a v období plnom korupcie, štýlových afro účesov a zvučného Hayesovkého ošiaľu ničí slizkých gaunerov jedna radosť. Pure 70's. Brokovnice a pár uletených hláv, žiletky vo vlasoch a ich použitie pri hromadnej bitke s platenými spoločníčkami, nič netušiaci gangster a jeho poprava. Zhrniem to, po filmárskej stránke solídne tri hviezdy, kedže sa jedná o rutinne odkrútený blaxploitation so svetlými momentami, ale keď zoberiem do úvahy moju horlivú náklonnosť k tomuto subžánru a očarujúcu Pam Grier, tak sa nezdráham dať plný balík. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátková, exploatační klasika, černá jako bota a se všemi atributy, který k tomuhle ranku neodmyslytelně patřej... Bohužel, na mě se COFFY drží přeci jenom trochu při zemi, rozhodně by neškodilo víc akce a vajlenc bylo taky docela poskrovnu..., myslim, že nebýt Pam a jejích odhalenejch " dvojčat ".-), tak je to místy docela nuda, i když velice stylová... Spíš 3,5* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Schovat zbraň do Coffyina afra vymyslela sama představitelka Pam Grier. (Caelos)
  • Film byl natočen za pouhých 18 dní. (Karlos80)

Reklama

Reklama