Reklama

Reklama

Stůl číslo 19

  • Česko Prostřeno pro lásku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalá hlavní družička Eloise (Anna Kendricková) – která byla zbavena své funkce poté, co jí ženichův svědek bez velkých cirátů poslal kopačky formou textové zprávy – se přesto rozhodne s hlavou hrdě vztyčenou zúčastnit svatby své nejstarší kamarádky. Zde je společně s podivnou směsicí neznámých svatebčanů usazena ke stolu na konci tanečního sálu, na který všichni jednoduše zbyli. Většina z nich totiž měla jen s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Jakmile však tajemství všech začnou vyplouvat na povrch, Eloise se od osazenstva stolu číslo 19 dozví pár zajímavých věcí. Přátelství – a někdy i láska – se může zrodit za těch nejnepříznivějších okolností. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som to horšie. Ale Anna Kendrick u mňa patrí k herečkám, ktoré aj slabší príbeh dokážu oživiť svojim šarmom a milou charizmou. Ide síce len o takú patetickú melodrámičku rozdelenú na jednotlivé postavy, ktorých jedinou výhodou je, že pôsobia strelene, no výsledný dojem nebol najhorší. Toho humoru by som však prijal viac, aby sa zvýraznila horko-sladká pachuť celého príbehu. Priemer. 60/100 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková ta hořkosladká svatební komedie, tentokrát v čele s Annou Kendrick. Ta je jako vždy fajn. Vlastně celý hlavní ansámbl je fajn, Merchant jako vždy správný weirdo, Kudrow mě ani tak neiritovala jak tomu běžně bývá, Robinson byl fajn, i dokonce ten low key Chris Hemsworth se dal, na tu chvilku co tam byl. Ale jinak je to takový nemastný neslaný, pocitově to má dvě hodiny i když je to v reálu poměrně krátké. Tak nějak mám pocit, že Blitz si chtěl natočit celovečerní romantickou komedie, ale v první třetině zjistil, že vlastně neví, co a jak. Některé dílčí kousky byly fajn, ale jako celek to prostě nefunguje, šedé a mdlé vyšumění do zapomenutí. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nehodí se tam, nejsou vítaní ani jinde, nakonec tak skončí u stolu někde vzadu. Aby se neřeklo. Pozvaní, ale ve skutečnosti nechtění. A to včetně Eloise, která ještě nedávno patřila k nejbližším rodiny, protože chodila s bratrem nevěsty. Teď sedí u svatebního stolu s podivnou směsicí a řeší, co bude dál. Už jsem to psal víckrát – Anna Kendrick by měla trochu zvolnit a pečlivěji si vybírat role a scénáře. Tentokrát to sice není průšvih, ale někdejší nominace na Oscara (Lítám v tom) nebyla náhodná. Tohle děvče má talent, s přehledem vypíchla další nejistou/zranitelnou postavu, a když už kdysi úspěšně vyžehlila svou účast ve Stmívání, jednoduše potřebuje pořádnou roli s pořádnými dialogy. První půlhodinka milá, místy vtipná, jakmile se ovšem dostáváme do dramatičtějších poloh, kvalita jde dolů. Ze svatby coby tradičního rituálu, místa nespočtu trapasů a spektra nejrůznějších individuí šlo určitě vymačkat víc, finále neuspokojilo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Člověk by si myslel, že to bude zajímavá komedie - zajímavá hlavně díky obsazení - ale ono je to nakonec docela hořkosladké. A není to špatné. Jenže pak se tvůrci rozhodli, že všechno zabijí tím, že předvedlo tak pitomý konec, jaký se dlouho neviděl. Když nevíš jak, tak sázej a profláknuté hollywoodské recepty. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Musím poměrně zásadně odmítnout tvrzení kolegů, že se jedná o tuctový romantický film. Vůbec ne, naopak jedná se film postavený na kvalitním humoru, který se projevuje v grimasách hlavních postav, situací ve kterých se ocitají a dialozích. Například dialogovky u svatebního stole odpadlíků jsou hodně neortodoxní, ale ono i vyznání lásky Eloise směrem k lodi jsem v jiným filmu neslyšel. Hodně švarných jinochů zde píše, že magnet tohoto filmu je Anička a jistě že je, ale mně přitáhl k filmu především Tony Revolori (fans Wes Andersona vědí ) a jeho scéna se žádostí o tanec mně za mou víru odměnila měrou vrchovatou. Jedná se tedy o hodně zábavnou a velmi netradiční romantiku. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno