Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Odpověď ji svůdně volá a zároveň hrozí, že zničí její ledové království. Společně s Annou, Kristoffem, Olafem a Svenem se královna Elsa vydává na nebezpečnou a pozoruhodnou cestu. Ve filmu Ledové království se Elsa obávala, že je pro svět příliš mocná. Ve snímku Ledové království II musí doufat, že je mocná dostatečně. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (394)

Marius 

všechny recenze uživatele

Famózne naanimované. A to je všetko. Príbeh je x krát lúhovaný čaj bez snahy predať to banálne posolstvo aspoň trošku inak. Navrch toho ja neznášam muzikály; tu o to viac, že postavy spievajú v tých najneuveriteľnejšách chvíľach a niektoré pesničkové sekvencie už nie sú muzikálové čísla ale čisté videoklipy. Tož tak. 5/10 Tomu kto prekladal piesne do slovenčiny by som dal po pysku. "Som zablúdený" mi temer utrhlo uši. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se mi asi líbil více než první, protože je temnější, napínavější a zajímavější. Přesně z těchto důvodů se mi ale zdá, že pro děti zvláště ty menší může být komplikovanější k porozumění. Ale když si vzpomenu na svoji dcerku, pro tu bude stejně nejdůležitější, jestli uvidí Elsu a Olafa, takže peripetie minulosti, které je sužují ji rozhodně trápit nebudou :-) ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než návyková jednička. I když se "Frozen" nepyšnilo tou nejoriginálnější zápletkou, byl příběh o pochopení Elsyny moci milý a kouzelný. Kdyby byl druhý díl jen o hledání sebe sama, tak bych výsledek hodnotila daleko lépe, ale jelikož ho pojali jako agitku (uctívání přírody, zlí běloši vs. hodní indiáni, chlap jako ženská brzda apod.) bez zásadnějšího příběhu, tak nemohu hodnotit jinak. Anna, kterou jsem měla v prvním díle mnohem raději než Elsu, je navíc neskutečně otravná, písničky jsou mnohem slabší (skutečně se mi líbí jen "Into The Unknown" a "Show Yourself" a de facto tu neexistuje záporák. Být dítě, tak se nudím. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že po jedničce (i když po dlouhých 6 letech)  přišlo pokračování, které zpočátku překvapí tajemnějším, mystičtějším a vyspělejším nádechem. Ten ale v průběhu filmu trochu vyprchá nebo není dostatečně využit. A i když se pořád sem tam najdou zajímavější momenty, které dokážou snad i překvapit, tak Disney jinak v podstatě po většinu času překládá podobnou věc, jako minule. Ale tak nechcem fůru změn...a podobně jako minulé, to  na jedno zhlédnutí to neurazí, je to poměrně milé a pokud jste šestiletá holčička, budete z toho nadšení a pokud by to s vámi náhodou chtěla vidět starší oblíbená kamarádka nebo drahá polovička,  určitě to vydržíte a nezažijete špatný večírek (:D). Musím říct, že z té trojice animáků, co jsem tento měsíc v karanténě mě potěšily všechny, mám pro ně slabost (:D), ale Ledové králoství se mi z nich  libilo určitě nejméně. Ale alespoň  mi přijde strašně roztomilý Olaf s  hlasem Kopty. Kvůli tomu sněhulákovi má ta série určitě smysl.(:D)A písnička Tam kde fouká severák je vážně hezká, i v českém dabingu. Ta se u nás hodně ujala. A já jsem pro, je to radost, když se povede něco takhle vyjímečného, ale zdá se mi, že je zde ve své vyjimečnosti hodně ojedinělá a klidně bych si ji dokázal představit v lepším filmu (:D). ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi moc nelíbila, za to ve dvojice je ten příběh zajímavější. Je to takové mýtické, a to se mi na tom líbilo. Celkově i postavy jsou sympatičtější a vcelku jde o hezký film. Ovšem i zde bych ubral polovinu písniček, protože jich tam je na pohádku hrozně moc. Každopádně animace je luxusní, stromy, listy, voda... vypadali jak skutečné! ()

Galerie (128)

Zajímavosti (19)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna. (Rominator)
  • Jedná se o první pokračování animovaného filmu s princeznami od studia Disney, který nešel rovnou na DVD a Blu-Ray, ale zamířil přímo do kin. (CrypzzXD)

Související novinky

Ledové království dostane spin-off

Ledové království dostane spin-off

07.04.2020

Pohádka Ledové království od studia Disney se dočká vlastního spin-offu. Seriál s názvem At Home With Olaf se zaměří na postavu sněhuláka Olafa, jehož ve filmech dabuje herec Josh Gad. Projekt… (více)

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Elsa a spol. roztříštili světový rekord

Elsa a spol. roztříštili světový rekord

25.11.2019

(Kruto)vláda Disneyho nemá konce. O víkendu vklouzlo do kin pokračování animáku Ledové království a všichni tak nějak předem tušili, že to bude velké. Dokonce ani šestiletá prodleva mezi oběma díly… (více)

Reklama

Reklama