Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední díl spessartské trilogie. Strašidla se vrací z vesmíru a přistávají u zámku, kde naleznou nešťastnou Anneliese (Liselette Pulver). Její snoubenec právě upřednostnil manévry před svazkem s ní. Strašidla nabídnou Anneliese svou raketu, aby ho mohla dohonit. Vinou nehody však putují časem, a ve všech dobách které navštíví, muži váhají mezi válkou a láskou k ženě. (Jezinka)

(více)

Recenze (39)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to dosť prekombinované, zbytočne naťahované a z celej trilógie najviac detinské. Neviem prečo v tých dobách, mal niekto vôbec nápad, týmto detským prístupom zvýrazniť túto sériu. Paradoxne v tej ére nežili zdegenerované náhražky ľudských bytostí, ale asi niekto z tvorcov tušil, že príde doba horšia, ako tá z roku 2067 z tohto filmu. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Určitě nejhorší díl celé trilogie, který se od zbylých dvou zcela liší. Strašidla už nejsou taková, jaká je známe, chovají se jinak a největší zklamání pro mě bylo to, že jsou už zase vidět i když ve Strašidlech ve Spessartu byla neviditelná. Stále je to ale velice povedená komedie, která by v dnešní době byla docela vyjímečná tím, že není nevkusná. Spojení s muzikálem je vskutku příjemné a neskutečně zajímavá je i představa budoucnosti lidí v 60.letech. Milý film, který ale nemůžete brát příliš vážně. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zlaté časy ponúkajú toho menej, ako predchádzajúci diel, ale to znamená, že ubudlo nielen humoru, ale našťastie aj pesničiek, ktoré som až zas tak v tejto sérii nemusel. Ten suchý humor tu stále je, predovšetkých v epizóde z budúcnosti, ktorá je tak nádherne wtf, že mi nedá, aby som znova nedal Spessartu štyri hviezdy. Nemeckí televízni notorici mali svojskú imagináciu. Zlaté časy riešia partnerské vzťahy počas vekov a konfrontujú s nimi našu stále peknučkú Liselotte Pulver, aby nakoniec pochopila, že môže byť rada, že žije v "dnešnej" dobe. Príjemné zakončenie série, ktorá má dnes už trochu iný dopad, ako v dobe svojho vzniku, ale ten nový pohľad súčasného diváka považujem skôr za pridanú hodnotu. Kúzlo a niektoré fóry ale nezostarli. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Závěrečná část hudební veselé sci-fi trilogie ze Spessartu má v Liselotte Pulverové milou průvodkyni na cestě do minulosti i budoucnosti. Doba se mění, ale lidé zůstávají stále stejní. Důležité je, že komteska nakonec najde to, co hledala. Pěkné melodie, přiměřená dávka humoru a mírové poselství, které tento originální příběh nese napříč časem, dodává mu na aktuálnosti. Od natočení tohoto filmu vznikla řada dalších, tématikou podobných a jistě i lepších. Třeba Robertu Zemekisovi bylo v době vzniku tohoto filmu 15 let, tak kdo ví, třeba mu byl inspirací k natočení trilogie Návrat do budoucnosti. Ale ať tak, či tak, já mám celou tuto trilogii ráda a to navzdory době, která uplynula od jejího natočení. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Třetí a závěrečný díl série. Ale už slabší. Ale co by byla trilogie bez třetího dílu. :) Ještě dodám k celé trilogii. Dabing se opravdu povedl a to se vším všudy a to myslím i s písněmi. To se málokdy umí. A tenkrát jsme to jako že vážně uměli. To byla doba, kdy strašidla byli Spessartu a dabing předčil originál: Mrazík ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama