Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mikea překvapí jeho matka v Cukrárně. Mike pochopí, že otci zalhala o tom, kde je. Přijela Mikea varovat, že jejich rodinná firma se uchází o nějakou zakázku v Janových lázních. Je potřeba, aby Mike ohlásil, že se vrací z Austrálie. Mike s tím souhlasí. Když má matka odjet, udělá se jí zle. Doktor Zezula jí doporučí úplný klid. Odjezd nepřichází v úvahu. Matka si proto vymyslí kamarádku v Jánkách a domluví se s bratrem Mikea Martinem, že jí vyzvedne.  Burák potká Martina a ten chce přijít k němu do hospody na kafe. Burák Mikea zapře. Mike ale nevydrží lhaní matky a Buráka a přestane se schovávat. Setkání s bratrem není idylické, ale Martin slíbí, že otci nic neřekne. Sám se pak pustí do Mikea a dá mu jasně najevo, že rodinná firma je jeho a že o Mikea ve firmě nestojí.

V hotelu se bude konat společenské setkání i se zástupci holdingu a Renáta se dozvídá, že na něj nejsou zváni. Leoš se jí snaží uklidnit, že holding má v Jánkách i jiné aktivity. Renáta pověří Soňu, aby nenápadně zjistila, o co jde. Ale té se to nepodaří. Zato Jarka informace vyslechne a nevědomky je řekne Robertovi, kterého to velmi zajímá. Uvědomuje si, že má velmi cenné informace a volá svému movitému komplicovi. Chtějí přemluvit Renátu, aby do byznysu šla s nimi. Ale ta se Robertovi vysměje. Robert jí tedy začne vydírat, že řekne Tréblovi pravdu o tom, jak si hotel doopravdy stojí.

Veruna má špatné svědomí z rozchodu s Markem. Ten s nikým nekomunikuje a ani nechodí do práce. Veruna požádá Kláru, aby společně za ním zašly. Uvidí ho před domem v zuboženém stavu. Marek takto dojde k Liovi a požaduje kočičí žrádlo pro Verunku. Liu nechápe, má ho za blázna a varuje Verunu, že se Marek asi opravdu zbláznil, protože jí k večeři kupoval kočičí žrádlo. Veruna mu vysvětlí, že spolu už nějakou dobu nejsou. To samé pak vysvětluje i sestřičce z nemocnice, která má o Marka strach. Společně k němu vyrazí. Marek je opilý a vrhá se na sestřičku. Veruna vyklidí pole a je ráda, že to dobře dopadlo. (TV Prima)

(více)

Galerie (17)

Reklama

Reklama