Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $2,8milióna║Tržby USA $9,561,064 ║Tržby Celosvetovo $27,365,467▐ Mladý Schwarzenegger to slušne ustál, Bella Thorne je v pohode. Dejovo je to také už dosť schematické tieto romantické dramatické príbehy o mladých, hrá to aj na emócie ale vďaka ústrednej dvojici to je pozerateľné, dokáže to zaujať, neotráviť. /70%/ ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skoro se až divím, že to není od Sparkse, on ale nemá tyhle smrtelný choroby v repertoáru. Je to super romantika se všema zaběhlejma klišé, ale díky Schwarzeneggerovi jr. a Belle pořád stravitelný. Bella je tu oproti jinejm filmům roztomilejší a zranitelnější a to jí sluší. Příběh vystavěnej, sice předvídatelně, ale tak aby si mě to nakonci získalo. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdo říkal, že romantický film musí končit dobře? ... Hrozně jsem jim to přála. I když na romantický filmy vůbec nejsem, tohle mě bavilo a nechala jsem se do toho úplně vtáhnout. Děj, jehož konec byl velmi smutný, párkrát mi i slzička ukápla, byl krásný a plný emocionálních momentů. Ti dva to zahráli skvěle a láska z toho úplně vyzařovala! Za mě plný počet! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film kinem opomíjený a není se čemu divit - prezentuje se jako čistá, nezajímavá romantika. A ono opravdu jde o čistou romantiku, jen ne tak nezajímavou, jak by se mohlo zdát. Ano, jako hlavní hrdinku tu máme takovou tu typickou holku, která z důvodu nějakého problému nepoznala chuť normálního života. Ano, hrdina, leč je ze začátku prezentován jen jako kluk míhající se každý den pod hrdinčiným oknem, se nakonec ukáže taky něčím jiný, ačkoliv trochu jinak. Ale celé je to podané velmi citlivě, na nic si to zbytečně nehraje a sám jsem do konce držel palce, aby nastal happy end. No... nebudu nic prozrazovat, ale celkově je to děsný doják a nemít zrovna silnou chvíli, i mě by to možná skolilo. Shrnuto, příjemný, dojemný, nenásilný romantický film pracující s nepředstavitelným (a existujícím) typem nemoci. A ty přemýšlivé napadnou i různá „co by, kdyby“ spojená s vývojem děje. Pro mě nečekané překvapení této jinak slabé filmové sezóny. 80% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na čtyři to nevytáhnu, ale chválím výběr ústřední dvojice herců. Šlo jim to pěkně, Bella je sympatická i Patrik mě příjemně překvapil. Umírací romantika pro mladé, která jistě dokáže oslovit i už dávno dospělé, předvídatelná, dojemná, poměrně vkusně natočená, však začátek obsahuje několik trapných scén, kdy kromě Patrika přehrávají všichni. Na nedělní odpoledne, kdy to máš na noťasu a telku přepínáš mezi atletikou a cyklistikou, dobré. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama