Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nadhodí Bratrstvu odvážnou myšlenku. Geralt uzavře nebezpečnou dohodu s převozníkem a Triss se snaží rozlousknout záhadu zmizelých novicek. (Netflix)

Recenze (39)

exree 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna cesty lodí za zabití vodní příšery po dlouhé době měla zaklínačský (road trip) feel, sice samotný souboj (včetně přípravy) s příšerou mohl být delší, ale šlo to. Celkem komická byla znělka ve stylu Mandaloriana když jí Ciri dorazila, ale tak proč ne. Parodický rozhovor Ciri a Marigolda, kdy házeli hlášky místo Geralta a Yennefer, byl zatím vrchol série. Bohužel hned pak přišla naopak nejhorší scéna. Ne že by to k ní už nějakou dobu nesměřovalo, ale ten ultra slizký gay hrabě nebo co to je + Marigold fakt nejdou moc k sobě. Klasický Netflix. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Come ooooooon, co tohle je sakra? Peněz na to mají jako bylo na Hru o trůny, vypadá to desetkrát levnější, na předlohu se zvysoka sere, děj se posouvá úplně nesmyslně zkratkovitě dopředu, žádný dialog, žádná událost, nic, co se stane, nemá vliv na jakékoli pozdější dění, a jediné, co tam občas za něco stojí, je Cavill a akce. Cavill po téhle řadě končí. Kvůli akci můžu začít koukat na jiný věci. Tak jsou normální? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela nečekaně jsem přidal na hodnocení a ano, mě samotného to překvapilo úplně nejvíc. Z ničeho nic se mě totiž zmocnil neodbytný pocit, že se ve čtvrté epizodě dokonce i něco dělo. Klidně bych přidal i třetí pěticípou, to by ale nesměl zaúřadovat netflixovský kodex, který jednou jistě přijde i s černým albatrosem, jenž se ale, díkypřírodě, nerozmnoží, protože ho nebudou přitahovat samičky. Ta kůlna, to bylo dno. Podle autora byl Marigold bardem a lovcem vdaných paniček (no jo, i těch svobodných), takové postavy už ale do moderních, progresivních záležitostí zjevně nepatří. / Poučení: Na plíseň doporučuji Savo. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úplně nevím, co si o tomhle dílu myslet. Nebo jinak...nevím, co myslela hlavička, která napsala scénář, že si mám myslet. Protože tady není ani základní struktura 50 minut si povídáme a posledních 5 je nějaký bum bum. Tady celý natažený díl sice věcma, které jsou fajn, ale ve výsledku to působí divně, když tam není žádné závěrečné napnutí, kvůli kterému je důvod se těšit na další díl, přestože to má vést k události  dlouho očekávané. A ono to působí divně. Kdyby dávali jeden díl týdně, tak by to bylo ještě divnější. Škoda tedy, ale musím opět napsat: něco tomu prostě chybělo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to k Zaklínači patří, ale z těch písniček i jejich interpretů, bylo mým uším na zvracení. K tomu všechny výtky z minula, ale násobeno dvěma. Přesto se našel prostor pro vytváření milostné linky mezi dvěma muži... . Jestli je v předloze homosexuální vsuvka netuším, ale vzhledem k tomu, co poslední roky VOD tragédi předvádí bych řekl, že jde o "vylepšení", ze kterého milovníci předlohy srší nadšením stejně, jako fandové Nadace a Pána prstenů. Nemůžu si pomoct, ale zatím bych tvůrce hodnotil jako špatnou volbu. Tohle chtělo silnou osobnost, která má koule postavit se studiu a prosadit vlastní vizi. Někoho, komu by po přečtení scénářů třetí řady, neutekla hlavní star. ()

Sany33 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt a Ciri cestujú cez more aby sa vrátili k bratstvu čarodejníkov a zúčastnili sa na sneme. Yen zatiaľ rozohráva hru o zjednotenie Severu. Triss je na stope zmiznutých polelfiek. Prevedenie: V komentári k predchádzajúcej časti som napísal, že dávam dve časti tomu aby sa z Marigolda stal buzerant. A v tomto smere Netflix predčil moje očakávania lebo je to iba jedna časť a už to tu máme.  Do toho vždy keď sa musím pozerať na čierneho elfa z dredmi sa mi otvára nožík vo vrecku. Toto je najväčšia neúcta ku knižnej predlohe akú som zatiaľ mal možnosť vidieť. Dopozerám to do konca iba kvôli Cavilovi. 3% ()

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, nejen že se jedná o špatné fantasy. Tahle epizoda dokazuje, že jde i o velmi špatnou “detektivku”, “romanci” nebo “drama”. Velebnosti, jdu blejt (jen doufám, že to nejhorší mám za sebou, i když bych asi neměla být tak naivní). ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole ne!!! K hlavnímu krákoralovi se přidala tlupa dalších (precizně multi-kulti jak jinak) krákoralů… moje tolerance k seriálu klesla na nulu. Minuta souboje s příšerou vs dalších PADESÁT zcela o ničem. Hlavně že krákoral mohl v rámci povinné korektnosti někomu vyškolit slavíka. ()

Wiluna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudba so stredovekými prvkami (jasná inšpirácia z PC/PS hry) určite prekonala predošlé dve série (myslím tým hudbu základnú, nie to, čo sa premlelo v tomto diely). Avšak, všetko ostatné spojené so silenou propagandou diverzity, ma už popravde vytáča. Aj keď sa jedná o fiktívny svet, je to predovšetkým svet vytvorený A. Sapkowski-m a mali si zachovať rešpekt k jeho tvorbe a nie to takto nevkusne sprzniť.  Som úprimne rada, že Henry v tejto fraške končí. Dal do toho všetko svoje nadšenie, ktoré ako fanúšik Zaklínača mal, ale tiež asi uznal, že čo je veľa, toho je až príliš. Všetko nasilu stojí za starú belu, a tu tomu nie je inak. Knižného aj herného Zaklínača zbožňujem, no toto pokladám za totálny úpadok kinematografie (tým nemyslím technickú stránku). Mám skutočnú obavu, že to nebude Yennefer s kým sa Geralt na konci príbehu podelí pri ohni o svoju karimatku. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, jako třetí série vizuálně zatím vypadá vymazleně... obzvlášť na dámách si dali tvůrci záležet, Ciri dospívá a na Yennefer už jsem si i zvyknul... (Chudák Fringilla)... Cavill to prostě táhne - je to profík... Toho Marigolda Netflixovskému "poselství" a potřebou všude cpát LGBTQ+ ale neodpustím!!! ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

plno scenaristickej vaty, dramaturgickej bezradnosti, konverzie zaruceneho heterosexualneho suknickara na gaya a alternativnej reality ako by vyzeralo stredoveke polsko, keby lezalo na pobrezi stredozemneho mora a a uz pred tisicrocim sa don hrnuli prudy migrantov z afriky na pltkach. zle tusenie (a nahodne spojlery...) na dlhodobo a opravnene odradzali od tohto dielu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mimoriadne slaba epizoda, v ktorej sa nemate poriadne ani coho chytit. Vsetci cestuju po svojich "osiach" na konklave magov, na lodicke Ciri zneskodni gumenu priserku a v zavere 5-10 minut kazdy za seba ide "vrhnut kocky", ale netusi, ci to stoji za to....velmi chaby scenar epizody. ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dúfal som, že scenáristi nebudú brať peniaze za to, aby do svojho príbehu zapracovali LGBT, ale peniaze hovoria. Stále premýšľam, koľko stojí, aby sa postava zmenila na homosexuála, koľko peňazí sa minie na vrchole, Dokonca som zvedavý, či túto recenziu zrušia za to, že som povedal pravdu, "kráľ nemá šaty" - hádam na tom pod stolom zarobili veľa Táto sezóna sa ťahá stále viac a viac dolu, tak sa proste rozhodli zarobiť čo najviac na potápajúcej sa lodi. Tipujem, že ponuka bola na stole už od prvej sezóny. Hádam je čas začať hľadať inde. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne a ne naladit se na tuto řadu. Vůbec mě to nebaví, přijde mi, že se tam nic neděje. Tady mě nebavil ani Geralt. Prostě vydají se na moře, námořník je okamžitě vezme bez placení, automaticky předpokládá, že příšeru Geralt vyřídí. CGI je naprosto hnusný a to je v epizodě jen na pár minut. Podzápletka s ostatními postavami hrůza. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl, který pěkně odsejpal. Ale nebylo to jen pěkné... Ciri i při souboji zmalovaná jako holka z E55, navíc právě souboj jí teda moc dobře zahrát nešel, byl nepřirozený. A hyperkorektnost rušila i v tomto díle - homosexuální románek, super... Lesbičky už byly taky, už chybí jen nebinární jedinci a záchrana medvídka mývala, resp. celé zelené planety. ()

Reklama

Reklama