Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (71)

stafino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde divák začne pociťovať časovú nesúmernosť a v mnohých prípadoch si až tu uvedomí, že sú naraz používané 3 rôzne časové línie, ktoré nie su nijako badateľne od seba odlíšené. Toto je asi jedno z hlavných negatívov tohto seriálu, ťažko sa v ňom orientuje a to som aj hral hry aj čítal všetky knižné predlohy. 40% ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl jsem se těšil hodně, první setkání Geralta a Yenn. Na konci lehce zklamán, jelikož se mi zdá, že nějaká ta jiskra mezi oběmi postavami tam prozatím není, jestli to je tím, že oba herci k sobě nic necítí a neumí to pořádně zahrát, nevím. Avšak zde Yenn jako postava se ukázala tak, jak jí známe, tedy, že je schopna všeho pro své osobní cíle. Bohužel linka s Ciri je zde slabá, vyloženě se člověk těší, až se to vrátí zpět ke Geraltovi. Od Džina jsem čekal asi trochu více, ale popravdě, on ani ve hře nebyl zrovna nějak extra vyobrazen, tak chápu tu inspiraci tajemnem. 4*. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze samostatných epizod. Tentokrát není opravdu příliš o co stát, snad kromě Yennefer, která má všeobecně potenciálu dost, důležité však bude určitě to, jak se s ním bude dále pracovat a rozvíjet její postavu. Tak jako tak je tu mytologie pramálo a v každém dílu minisérie nová jména a nové postavy, které přináší tak trochu chaos, ovšem v trestuhodném slova smyslu. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmm, lepší průměr. Yenefer v seriálu fakt nevěřím, že je čarodejnice, vypadá spíš jako protřelá manipulátorka a zlatokopka = teda trochu sociálně šikovnější ženská. Geralt vypadá furt totálně otrávenej a Marigold je dobrá buzna.... a kolem pořád strašně přečernochováno... černý dryády, černý elfové, černý rytíři, černý čarodějové... no to mě poser, jsem netušil, že v raným středověku bylo v Polsku tolik černochů... to je velký mínus tohodle seriálu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Na vtip „Jaký je rozdíl mezi zaklínačem a vanou plnou hoven?“ odpoví Geralt (Henry Cavill): „Ah, tenhle znám“, avšak odpověď zůstane nevyřčena. Správná odpověď je „ta vana“. (NiWi)
  • Jedná se o adaptaci povídky „Poslední přání“. Na tuto povídku lehce navazuje poslední díl herní série – „Zaklínač 3: Divoký hon“, ve kterém se Geralt spolu s Yennefer snaží zvrátit Geraltovo poslední přání  – aby spolu byli navždy svázáni osudem. Čarodějka chce totiž zjistit, zda je jejich láska opravdová či pouhým důsledkem džinovy moci. (Luicy)

Reklama

Reklama