Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Super.... už dlouho jsem se tak nezasmál... Po naprosto trapných Trollech a velmi špatném "Já padouch 3... Konečně něco dobrého a rebelského.. Mě to bavilo. Vizuál sice trochu kostrbatý a však provedení... dokonalé! 80% :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Napsal bych esej o tom co je na tomhle filmu špatně, ale jen řeknu, že komukoliv co se tenhle film líbí si nejenom nechá srát na hlavu, ale dokonce se mu to i líbí.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Vždyť ten příběh je jenom upravený děj filmu V hlavě. To nemůžou myslet vážně.

Uživatel pepo smazal svůj příspěvek.

Madhuri

Madhuri (hodnocení, recenze)

1,6 na imdb? xD Bože, já tušila že to bude srajda, ale takhle?!...Na druhou stranu mě fakt zajímá jak takové dno vypadá a doufám že se tam zpívá... xD

na příspěvěk reagoval Reesam

LuiCJ

LuiCJ (hodnocení, recenze)

V tejto dobe sa predá všetko čo súvisí s mobilom. Keď pošleš "zlého" smajlíka, tak to je najväčší dôvod na reštartovanie telefónu:) 

Bear52023

Bear52023 (hodnocení, recenze)

Wow, tak vysoké hodnotenie na Rotten Tomatoes sa len tak nevidí. Vyzerá to tak, že Shawshank Redemption má konečne konkurenciu. 

doggo

doggo (hodnocení, recenze)

Na imdb zatím průměr 1,5, už na žebříčku botton films :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Super, už se těšim až udělají i film o hovnech. Bude se to jmenovat 50 odstínů hnědé a a bude to 5D i z autentickými pachy... CO TO RPFL SAKRA ZASE JE? O_O

na příspěvěk reagoval Inirdin

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

adamek333

Já zase nechápu lidi co si myslí jak jsou strašně nad věcí a přitom jen omílají to co je zjevné každému imbecilovi.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

adamek333

Tak já stejně na filmy pro děti většinou nekoukám, nějaké kulaté vytlemené postavičky mě vážně nezajímají. :-|

adamek333

adamek333 (hodnocení, recenze)

Samý expert tady, stejně jako u každého filmu v diskuzi. Dejte hlavy dohromady a udělejte film, bude určitě naprostá pecka. Asi nikdy nepochopím proč má někdo potřebu sledovat něco co se mu nelíbí, taky bych chtěl mít tolik volného času. :-)

na příspěvěk reagoval Dragovit, MOo2, Inirdin

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama