Reklama

Reklama

Kocour Bob

  • Velká Británie A Street Cat Named Bob (více)
Trailer 2

Kocour Bob, dojemný a povznášející film, který vznikl podle skutečného příběhu popsaného v mezinárodním knižním bestselleru, vezme za srdce každého. Když londýnský pouliční umělec a bývalý narkoman James Bowen (Luke Treadaway) najde zraněnou toulavou kočku, vůbec netuší, jaká velká změna ho v životě právě potkala. (Bontonfilm)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (149)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Celý život trávime tým, že sa snažíme dostáť predstavám, ktoré si o nás ľudia vytvorili. Snažíme sa plniť povinnosti a očakávania druhých, pokiaľ je to možné s úsmevom na tvári. Nie každý ustojí stále sa zvyšujúci tlak zo strany zamestnávateľa, partnera či rodiny a celkove spoločnosti. Málokto má v živote človeka, ktorému sa vysťažuje, ktorý ho pochopí, poradí či rozosmeje a ocení. Tento príbeh je o tom, že keď už si myslíte, že ste o všetko prišli, váš život nikam nevedie a ste zbytočný, je to len preto, lebo nemáte zvieratko:) Myslím, že každý potrebuje motiváciu a cieľ a pocit, že je potrebný. Bob splnil všetky túžby, ktoré James mal, bol mu priateľom, verným spoločníkom, prejavoval mu lásku a dal mu pocit užitočnosti. Pomohol mu viac, než hromada ľudí v jeho živote. Naučil ho byť nesebeckým, silnejším a lepším človekom. Toto je vlastnosť, ktorou zvieratá disponujú a to všetko bez jediného slova. Zvieratá vás nevysmejú, neodsúdia, nekritizujú a nepodrazia. Krásny príbeh. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Stačilo vydieť plagát k filmu, dobré hodnotenie a neodolal som. Mali sme kedysi takmer rovnakého kocúra na chate, ale po 2 rokoch sa niekde stratil...Týmto filmom som si ho rád pripomenul a musím povedať, že ma film potešil i príbehom aj kvalitou. Film rozdáva optimizmus aj keď je hlavný hrdina v dosť biednej situácii. Kocúr Bob bol skvelý a je dobré vedieť , že vo chvíli, keď vás život nebaví vás dokáže nakopnúť k životu obyčajný pouličný kocúr. Takéto filmy o znovunájdení chuti do života sú rozhodne veľmi prospešné a poučné a dajú vám rozhodne viac než hocktorý americký blockbuster. Film 80%. Kontajnerový, pouličný, ale inak veľmi výnimočný kocúr Bob 100%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Příjemnej a pozitivní filmek o tom, že můžete bejt ve sračkách, ale dokud je šance a vůle něco změnit, tak se může najít někdo nebo něco co vás z toho vytáhne a nemusí to bejt nutně kocour. Tady je to míněno spíš všeobecně. Každopádně Bob je luxusní zrzek to jo (nevím proč je v titulcích mourek, když je zrzavý, ale čert to vem) a pochopitelně u mě jako u milovníka koček je úspěch podobného filmu předem zaručen, ale myslím si, že to může chytnout i nezaujatého diváka. Svým způsobem takřka sázka na jistotu a moc pěkný čtyři hvězdice.85% ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

9,5/10. Všechny tři knihy jsem četl a pořád jsou pro mě jedny z nejlepších knih které jsem kdy četl a tenhle film je prostě tak perfektní že mi to uteklo tak rychle že mi přišlo že film nemá 103 minut ale 30 minut. A kdo taky má rád kočky jako například já tak každý tomuto filmu dá 5*. Film si 76% nezaslouží, zaslouží si 95%. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je výborná, atmosféru tento film má perfektní, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je perfektní. Hned jsi jdu pustit druhý díl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi kočky, tak pochybuju, že neskončíte s plným počtem. Nádherný, lidský film, kterak člověka zachrání zvířecí přítel, přece nemůže být špatný. Celých 103 minut jsem na tento příběh koukal se zaujetím a říkal si, jak jsou lidské cesty nevyzpitatelné, a že se na světě může stát opravdu cokoliv. Bylo mi hezky. Režisér si dal opravdu tu práci, aby z Boba udělal hereckou celebritu. A to se přitom jedná o totožného kocoura, o kterém tento film je. No a když k tomu všemu přičtete příjemnou hudbu, tak vězte, že si budete přát, aby takový příběh nikdy neskončil. Po shlédnutí filmu jsem trošku googlil a musím říct, že tento film je vzorový příklad toho, jak jsem rád, že existují filmy, které mají jasný začátek a konec. Skutečnost totiž občas může být daleko smutnější...opravdovější. Ale o tom tenhle film není a tak nezbývá než opravdu doporučit. Dlouho jsem neviděl hezčí lidský příběh, jako je tento. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Kocour Bob zemřel 15. června 2020 ve věku 14 let po traumatickém hematomu, který utrpěl po střetu s automobilem. (Marcos22)
  • Na autogramiáde knihy môžeme vidieť skutočného Jamesa Bowena, ktorý pri podpisovaní knihy prehlási, že podobný príbeh prežíva každý deň svojho života. (einar)

Reklama

Reklama