Reklama

Reklama

Limahl - NeverEnding Story

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1984, 4 min

Hrají:

Limahl

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Určite ste takmer všetci videli fantasy film "Nekonečný príbeh" (The NeverEnding Story) a iste poznáte aj rovnomennú titulnú pieseň. Stal sa z toho hit. Doposiaľ som však ani len netušil, kto ju naspieval. Len prednedávnom som náhodou natrafil na oficiálny videoklip ku tomuto songu. Okrem záberov z filmu sa v ňom objavil aj akýsi podivný disco týpek s bizarným účesom. Vôbec som nevedel kto to je. Stará dobrá Wikipedia mi prezradila, že je to anglický popový spevák Limahl. *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že nosným motívom tohto klipu sú ukážky z nezabudnuteľného filmu. Pomohlo to aj videu? Myslím, že nie. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Film, klip, píseň... všechno magické a vysoce kultovní. Ta píseň je navíc naprosto úžasná sama o sobě, ale ve spojitosti s filmem je ještě lepší. 100%. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Limahl-člen kapely Kajagoogoo a samozřejmě obrovský hit z roku 1983 Neverending Story jsem pouštěl na diskotékách i 5 krát denně a další pecku Too Shy.Byli to pěkné časy plné taneční muziky a hezkých dívek.Ty časy jsou nenávratně pryč. ()

Nick321

všechny recenze uživatele

Měl jsem píseň rád, než mi ji zprznil propagandistický Seznam se svojí otravnou reklamou. Snad jí ještě někdy přijdu na chuť. ()

Reklama

Reklama