Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po šokujícím odhalení původu Rudého anděla se posádka Discovery rozhodne téhle bytosti zmocnit – přestože tím riskují život Michael. (Netflix)

Recenze (10)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mam zabrany dat tomu menej ako 3 hviezdicky, ale predsa... ten zaciatok bol uplny WTF. takmer 5 minut patetickych pohrebnych kecov pre nejakeho narychlo zlataneho clena posadky, ktoreho nikto nepoznal a nikoho nezaujimal(a). ved tych 5 minut bolo viac ako cela doterajsia stopaz zobrazujuca tento hybrid pocas celeho STD. dalsi WTF moment bola debata giorgiou (jedna z mala zaujimavych zenskych postav, mimochodom) a stametsa. tu asi nepochopil nikto, vratane tvorcov. a vobec - uz som si nie isty, ci pozeram star trek alebo akysi nechceny a nehumorny odvar legendarnej polskej sexmisie. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Philippa, Pike, Spock a Saru...jediné apoň trochu sympatické postavy v panoptiku, ve kterém zbytek jsou tragédi, gayové, nebo otravně napsaná a zahraná křoví. Epizoda plná logických děr a jedním vcelku fajn twistem. Tvůrci si ukousli velké sousto, když si chtějí hrát s časovými paradoxy. Vcelku prostou logikou...když se vrátím do minulosti...už to není má minulost, protože se to nestalo...změnil jsem, resp vytvořil jinou časovou osu. Můžu si udělat selfie s Elvisem, ale až se vrátím do budoucnosti, tak to zase nebude moje budoucnost...v té jsem Elvise nepotkal...atd, atd. . Ale co...je to Star Trek, takže proč ne. Většině lidí, včetně mě, se stejně nezavděčí. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, přemýšlím co je horší, jestli cestování časem pomocí prolítnutí kolem Slunce ve Star Treku IV nebo tady tento "time crystal":)) Jako chápu, že měli všemožné supertruper krystaly v Hvězdné bráně, přece jen to byl seriál kde se na ten scifi element zas tak nehrálo a seriál si ze sebe dělal kolikrát dost srandu, ale že se tohle objeví ve Star Treku a ještě jako takhle laciné vysvětlení oné time travel situace, aby si prostě Kurtzman a spol. nemuseli dlouho lámat hlavinky... Jinak souhlas s většinou komentů k tomuto dílu tady. ()

ElectricKo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch "lepších"(čti: je tam aspon akce a míň se kecaj ty jejich nesmysly), jinak je to proste vatáž tak jako celý seriál než vyjde opravdové sci-fi, Expanse. Jinak nebýt asi třech postav který to jakž takž drží nad vodou, tak tenhle nesmysl se zápletkami děravými jak cedník by byl totální odpad. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama