Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Strašně mě mrzí, že jsem film nestihl v kině. Takovouhle dávku patosu si dám vždycky velice rád. Omar Sy je jistota a jakmile jsem zjistil, že se chystá ambiciozní kousek podobný Nedotknutelným, tak jsem se začal hrozně těšit. A nakonec jsem viděl přesně to, v co jsem doufal. Skvělý feel good kousek s mladou a fantastickou hlavní hrdinkou, který sice malinko ztratí dech před posledním aktem, jenže závěrem to bez problému vynahradí. Doufám, že přijdou Francouzi brzy opět s něčím tak suprovým...9/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nepodporuji vydírání. Kdyby to bylo trestním činem i co se týče filmů, tak by si tohle dílko šlo sednout na pěkných pár let do chládku. _____ Fešný lehkomyslník dostane znenadání na starost roztomile kudrnatou holčičku a následně vypuknou všechna klišé, která se vám vybaví při námětu nečekaného otcovství. Omar Sy je hezkej chlap, ale vyděračský tón, který snímek zvolil, není hezký ani trochu. Z filmu proto necítím žádné emoce, jen urputnou snahu hrát na city. A to velmi neuměle. /15. 8. 17./ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

“EXISTUJÍ TĚŽŠÍ ZKOUŠKY, NEŽ SKOČIT V 9 LETECH Z ÚTESU...“ /// Velkej černej chlap a malý (černý) dítě. Omar je šoumen a tak ta část (3/4 hodiny), než přejdou k vážnějším věcem funguje … prostě tak jak to v takovejhle rodinnejch filmech bejvá. Pak těm dvěma vstoupí do života kunda (všichni, co maj životní zkušenosti s kundou uznale zakejvaj hlavama (– byť je to takovej příběhovo-spojlerovej obrat)) a začínáme se věnovat vážnějším věcem. Omarovi to může bejt jedno, páč von je doma i tady. Buď seš tvrďas, nebo tomuhle veselýmu příběhu vo smutnejch věcech, ve kterým je vobčas dovoleno lhát, flákneš 4*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy prachy na tágo jsou klíčem ke štěstí. 2.) Su na malý holky. 3.) Thx za titule „tkimitkiy„. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Nádherné science fiction z alternativní reality, kde se lidé připojují na facebook jednou za 8 let, angličtina se vyvinula do podoby kdy se francouz za celou dekádu pobytu v Londýně denně v kontaktu s lidmi není schopen naučit ani slovo, bílé superplaché maminy předávají svého novorozeného mulata prakticky neznámému černochovi (sakra to ale musel bejt mejdan, když ho ani podle barvy netrefila) a v Anglii neexistují transplantace srdce. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Tento film je další francouzská klasika, ze všedního života. Objevuje se zde plno zápletek, a příběh mě naprosto pohltil a naplnil spoustou emocí, hlavně tedy jeho závěr. Hlavní hrdina si užívá svůj bezstarostný život, do kterého mu najednou zasáhne povinnost. Je nucen celý svůj život přehodnotit a začít myslet i na někoho jiného, než jen sám na sebe. Omar Sy se do této role podle mě skvěle hodí, užívá si jí, a zahrál ji perfektně. Výkon malé Glorie byl také naprosto perfektní. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama