Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (364)

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí film přirovnává k filmu Nedotknutelný, hlavně s paralelou Omara Sy, který film táhne a snahou dojmout diváka podobným podlézavým způsobem. Ono to vlastně nevadí, neboť vyladěná dvojice otec a dcera neustále baví, vyvolává emoce v takovém tempu, že člověka úplně pohltí. Tématika je sice přikreslená a realita by vypadala ve skutečném světě jinak, ale i tak to mělo tu správnou hranici a míru. Francouzi prostě komedie umí.......7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $47,818,000▐ Tak už aj Francúzi kopírujú, tentokrát Mexický film Bez návodu(Instructions Not Included). Škoda že nejak bezúčelovo, nemá to správne grády, dosť na silu tam funguje dramatická vložka a ani tie zábavné úseky moc nedostanú. Herecky akési bez zápalu, malá je podarená ale to je asi tak všetko. /40%/ ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kramerová vs. Kramer pre 21. storočie má svoje opodstatnenie. Voľné vzťahy prinášajú nečakané potomstvo, jeden deň ste v NY, ďalší v Londýne a potom zase vo Francúzsku, pričom "možnosti" sa nájdu všade. Západný štýl života je dnes proste iný. Že žena chodí s afroameričanom, alebo že dieťa vychováva hetero chlap s gayom, je iba prirodzený vývin spoločnosti a osobne s tým nemám žiaden problém, na rozdiel od tej spomínanej zhýčkanosti, na ktorú nakoniec doplatí iba dieťa. Ako dnes hľadať kompromisy? No nie je to ľahké. Ak film pracuje s témou modernej rodiny, tak pracuje aj so zavedenými schémami a klišé. I keď postava homosexuálneho kamaráta má svoje dosť významné opodstatnenie, ktoré som spomínal, tak jeho jednoduchá typizácia nemá potom za cieľ nič iné, iba ako priniesť do drámy humor. Že je to pekný film, ktorý chytí za srdce, to sa hádať s nikým ale nebudem. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Nádherné science fiction z alternativní reality, kde se lidé připojují na facebook jednou za 8 let, angličtina se vyvinula do podoby kdy se francouz za celou dekádu pobytu v Londýně denně v kontaktu s lidmi není schopen naučit ani slovo, bílé superplaché maminy předávají svého novorozeného mulata prakticky neznámému černochovi (sakra to ale musel bejt mejdan, když ho ani podle barvy netrefila) a v Anglii neexistují transplantace srdce. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Jasně, že nemá žádný kamarády, když jim dělá tohle." Příjemný film a milé překvapení. Mělo to vtip, švih, utíkalo to a obsazené to bylo celkem dobře, včetně malé Glorie, která působila naprosto přirozeně. Ač si myslím, že by se film obešel bez určitého dějového vývoje, ale jinak si nemůžu stěžovat. Francouzské filmy mi většinou moc nesednou, ale tohle se mi moc líbilo. 4* ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama