Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí film přirovnává k filmu Nedotknutelný, hlavně s paralelou Omara Sy, který film táhne a snahou dojmout diváka podobným podlézavým způsobem. Ono to vlastně nevadí, neboť vyladěná dvojice otec a dcera neustále baví, vyvolává emoce v takovém tempu, že člověka úplně pohltí. Tématika je sice přikreslená a realita by vypadala ve skutečném světě jinak, ale i tak to mělo tu správnou hranici a míru. Francouzi prostě komedie umí.......7/10 ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Nádherné science fiction z alternativní reality, kde se lidé připojují na facebook jednou za 8 let, angličtina se vyvinula do podoby kdy se francouz za celou dekádu pobytu v Londýně denně v kontaktu s lidmi není schopen naučit ani slovo, bílé superplaché maminy předávají svého novorozeného mulata prakticky neznámému černochovi (sakra to ale musel bejt mejdan, když ho ani podle barvy netrefila) a v Anglii neexistují transplantace srdce. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem francouzskou verzi "Kramerová versus Kramer" a dostala jsem v podstatě její hodně odlehčenou verzi. Prvním dvaceti minutám kraluje Omar se svým komediálním talentem, představitelka malé Glorie (taky Gloria, ha!) mu následně zdatně sekunduje. Jejich životní styl je neuvěřitelný a nepůsobí příliš reálně, ale já jsem si tu jízdu užívala s nimi, nenáviděla jsem Kristin a na závěr jsem si i poplakala (z důvodu, který by mě po přečtení synopse a zhlédnutí traileru vůbec nenapadl...). ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku silně nesympatický nespolehlivý otec se změní díky péči o dítě. 1) Rozverná kýčoidní komedie se v poslední půlhodině transformuje do slzopudného rodinného dramatu._____ 2) Gayovský producent je roztomilá, i když dost nesmyslná, karikatura._____ 3) Milá je i náznaková konfrontace anglického a francouzského uvažování a jednání._____ 4) Jsem trochu na rozpacích. Film jsem sledoval se zájmem a nenudil jsem se. Ale chvílemi jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Mexický originál jsem neviděl a snad i proto dávám silné tři hvězdičky. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Definitivní důkaz toho, že Omar Sy je králem dramedií se sociálním podtextem. Nedotknutelní mohli být náhoda, Samba pak štěstí, ale tentokrát už jde o sázku na jistotu. Na svojí domácí půdě tenhle chodící optimismus zkrátka vedle nesáhne. A i když se zvraty mohou zdát jako očekávané a až příliš na city hrající, vine se celým příběhem menší, ale o to důležitější, oči otevírající myšlenka o užívání si života plnými doušky. A to pak slzy pálí pořádně. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno