Reklama

Reklama

T2 3-D: Battle Across Time

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

S nápadem na T2:3-D BATTLE ACROSS TIME za Jamesem Cameronem přišlo v roce 1996 studio Universal, které chtělo vytvořit zcela novou atrakci do svých zábavních parků. Cameron nabídku s radostí přijal a vymyslel pro atrakci zcela nový příběh, který doplňoval předchozí filmy a s propojením nejmodernějších technologií vytvořil trojrozměrné divadlo, které kombinovalo filmový děj s živými herci a kaskadéry. Celý projekt vyšel na neuvěřitelných 60 miliónů dolarů a k vidění je ve zábavních střediscích Universal v Hollywoodu a na Floridě.

V příběhu, který má asi 12 minut se dostaneme do apokalyptické budoucnosti roku 2029, kam je přenesen Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger) a John Connor (Edward Furlong), kteří mají za úkol zničit samotné jádro SkyNetu. Úkol se jim snaží překazit starý známý T-1000 (Robert Patrick) a celá řada strojů, která okolí SkyNetu zabezpečuje: Jednotky T-800, tanky Centurion, letouny HK a největší a zároveň poslední překážkou je jakýsi pavouk z tekutého kovu, který představuje úplný vrchol technologie SkyNetu, T-1-000-000. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Asi nejzábavnější kraťas, co jsem zatím viděl. Příjemná dvanáctiminutová scéna do série Terminátor. Nechybí všichni herci z T2. Arnold je opět nesmrtelný a v nejlepším z kostýmů předvede opět skvělé nabíjení brokovnice a hodí známé hlášky. "I'll be back a Get Down". Battle across Time je dobrá ochutnávka a svůj čas i využívá. Vizuál na krátkometrážní film je super. Samozřejmě škoda toho 3D, které s největší pravděpodobností neuvidím, ale i takhle to bylo fajn. (80 %) ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Videl jsem to v Universal studios v Hollywoodu v Los Angeles na vlastni kuzi spolu s zivymi kaskadery jak dva metry probihaji okolo lidi a s laserovou show. Nezapomenutelny zazitek pri kterem sem si rikal, ze uz za todle se to vysoky vstupny vyplatilo davat. Doporucuji vsem lacnym fanouskum Terminatora a nejen jim ... Takze pri navsteve LA rozhodne navstivte Universal studios a nenechte si tudle show ujit. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná jednohubka a povinnost pro skalní fandy Terminátora. Taky bych to chtěl vidět v 3D rozlišení – to by jistě byla na tehdejší dobu paráda, bohužel kvalita youtube videí je mizerná – i když v tomto případě se to dalo přežít. Příběh samotný má slušnou atmosféru i efekty a akční pasáže jsou kvalitní. Ale celovečerní Terminátor a je jedno jestli 1 nebo 2 jsou jasně minimálně o level lepší – krásných 60% si to však zaslouží… ()

emilkac 

všechny recenze uživatele

v tomto kratkom 3d filme ide len o čistu akciu ale ta rozhodne stoji za to...kto nevidel ani jedneho Terminatora tak z toho bude mimo...ale pochybujem ze taky clovek existuje:) ja dávam plný počet! jednoznačne! videl som to až teraz po desiatich rokoch lebo skôr sa nedalo ale ako velky fanušik Cameronovho Terminatora som bol z toho nostalgicky nadseny...skoda velka ze sa Cameron s Arnoldom namiesto tohto 12 minutoveho 3d filmiku nepustili radsej rovno do celoveceraku...to by bol film....to teda hej....odporucam vsetkym Terminatorovskym fanusikom.... ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Skoro žádný příběh a ještě to koliduje v pár věcech s filmem, ale jako akce to funguje dobře a navíc Arnold tady má pár opravdu vypečených hlášek. Samozřejmě by to chtělo vidět v 3D (show je to prý úžasná). Jako fanouškovi Téček se mi to líbilo, i když přiznávám, že se nejedná o nic extra. -"Stop whining." ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Kino, ve kterém se T2 3-D: Battle Across Time promítá, je stylizováno do podoby sídla společnosti Cyberdyne. Můžeme zde vidět její logo, či strážníky v uniformách. (WolfR)
  • Cena tohoto krátkého snímku byla 60 milionů dolarů, ovšem i kvůli tomu, že v nákladech je zahrnuta výstavba nového kina včetně technického vybavení v zábavním parku Universal. (WolfR)

Reklama

Reklama