Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Neřikám, že mě to nepobavilo, ale jak furt Matthew Perry furt do něčeho narážel nebo padal, tak to pak už přestalo být vtipný. V podstatě snižuju hodnocení jenom kvůli tomu. Tvrdo-měkkymu Willisovi humor taky docela sedí, což bylo jasný už od dob Moonlightingu. A jinak to neni zas takovej pruser, že by se to nevyrovnalo jedničce. Lászlo Gogolak v podání Kevina Pollaka byl k nepoznání a docela vtipnej... až na to mlácení syna ksichta kobylího. Nad mou prostřelenou hlavou vládne spíš spokojenost. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jsem napsal u jedničky, se definitivně potvrdilo a ještě neúnosně přehnalo ve dvojce. Jestliže v prvním filmu Jimmy Tulipán vyzařoval nějaké charisma a vzbuzoval respekt (a to bych řekl, že ano!), pak ve dvojce o to všechno přichází, protože se chová jako pravý a nefalšovaný debil. Nemyslím tím, že má na nohou plyšové králičí bačkůrky a cupitá v nich kolem plotny. Mluvím o jeho slabošském chování, laciných siláckých řečech; o tom, že kdykoli mu dojdou argumenty, ucedí: "Drž hubu, nebo tě zabiju!" nebo něco v tom smyslu. To už není "ha ha, typický Bruce Willis", to je autorská bezradnost. Ještě nepochopitelněji se chová zubař Oz. Ještě víc jako submisivní fackovací panák, který si nechá líbit takové věci, že nad tím zůstává rozum stát. I ten nejmírumilovnější jedinec by Tulipána dávno bez pardónu nakopal do zadku. A dobře by udělal. 20% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co se tady v noci dělo? A proč mě bolí zadek?" Uděláme z charismatického zabijáka hospodyňku v růžových bačkůrkách? To je nápad. To bude srandy. Jenže můj převaděč spojitosti tohle prostě nepobral. To, že je trapný Oz, je totiž naprosto v pořádku, protože takový byl vždycky, ale Jimmy? To se nedělá, zkazilo mi to náladu tak, že mi ji nevylepšily ani Jill se Cynthií a těm to nikdy nedělalo problémy. Sbohem, Tulipáne, už se neuvidíme. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jednička se mi hodně líbila, ale to co zplodili ve dvojce je minimálně výsměch divákům. Špatný děj, nelogické reakce hlavních postav a dementní gangsteři. Prostě trapas. Dvě hvězdy jen a pouze za krásné hlavní protagonistky. Bruce zase jednou šlápl hodně vedle. ... SA ... Souhlas s kleopatra ()

waits 

všechny recenze uživatele

Hele, běhá tam zase Chandler, ale už vůbec není vtipný. Zoufale nevtipný je taky Willis a za hranicí parodie skupinka padouchů včetne totálně nevýrazného šéfa. U Willisova "Drž hubu" a varování, že manželku zastřelí, jsem málem vypnul, ale ovladač byl kdesi pod gaučem, vydržel jsem tedy až do konce. Škoda, že jsem ho tam pohodil až během filmu a ne před zapnutím. Ztráta času. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 46:26 pokládá Cynthia (Natasha Henstridge) hrnek s kávou na talířek, který drží v druhé ruce. V dalším záběru však drží hrnek daleko od talířku. (Iveet)
  • V čase 1:27:00 háže Jimmy (Bruce Willis) provaz Jill (Amanda Peet), ona ho chytá a pouští na zem. V dalším záběru však provaz drží v ruce - a poté ho opět nemá. (Iveet)

Reklama

Reklama