foto

Frank Pesce

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Creed
2014 Expendables: Postradatelní 3
Na dosah
2013 Zpátky do ringu
2011 Mistrovský plán
2009 Prostředníci
Vražda v mé rodině (TV film)
2007 Nebezpečný let (TV film)
2005 Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2004 Můj soused zabiják 2
2003 Where's Angelo?
2001 Super finta
Špinavá hra
1999 Černá a bílá
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
Night Vision
1996 Cottonwood, The
Original Gangstas
Strýček Sam
1994 Další půlnoční běh (TV film)
Jako led
Lapeni v ráji
Odraz v zrcadle II
Seduce Me: Pamela Principle 2
1993 Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
Zaslepený (TV film)
1992 In the Shadow of a Killer (TV film)
Maniac Cop III - Odznak mlčení
Mušketýři na Harleyích (TV film)
Pamela Principle, The
South Beach
1991 Ocel a krajky
Štěstí z 29. ulice
1990 Bar Girls (TV film)
Maniac Cop 2
1989 Cameron's Closet
Kriminál
Neúprosný
Seznam smrti
Soda Cracker
The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Maniac Cop
Půlnoční běh
1987 Policajt v Beverly Hills II
1986 Doživotí (TV film)
Hollywood Harry
Messenger, The
Top Gun
1984 Policajt v Beverly Hills
1983 Emergency Room (TV film)
Eureka
Flashdance
The Big Score
1982 Lékařská akademie
Mstitelé
1980 Americký gigolo
Maniak
Marilyn: The Untold Story (TV film)
Výzva
1979 Ryba zabiják
Tilt
1978 Cesta k ráji
Prsty
The One Man Jury
1977 Mzda strachu
1976 Rocky
1974 Kmotr II

TV seriály

2013 Man Life Crisis (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
The Home Invaders (S01E19)
1984 Airwolf (TV seriál)
Blue Thunder (TV seriál)
The Master (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)

Dokumentární

2017 King Cohen: The Wild World of Filmmaker Larry Cohen
2001 Joe Spinell Story, The

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace