Reklama

Reklama

VOD (1)

Hopper se vloupá do laboratoře a Nancy s Jonathanem se postaví tomu, co uneslo Willa. Kluci u pana Clarka vyzvídají, jak se dostat do jiné dimenze. (Netflix)

Recenze (40)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice vím, že to dokoukám, ale za mě teda spíš nic než moc. Je to trochu nuda a nějak si nedovedu představit, že bych někomu seriál doporučovala. Skoro si nedokážu zdůvodnit, proč na to sama koukám, natož abych dokázala vyjmenovat pozitiva. Ten nápad není špatný, ale nějak se to táhne jak žvejka. Navíc to, jak vždycky někdo na něco dojde, mi přijde trochu přitažený za vlasy. Třeba kompas... té scéně jsem prostě nevěřila. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoši sa rozhodli, že zoberú iniciatívu už skutočne do vlastných rúk a tak sa budú snažiť pochopiť o čo tu sakra ide a čo s tým akože sakra môžu urobiť. Výsledkom je pátranie po veď uvidíte či už viete po čom, vizuálne pripomínajúce Stand by me. A samozrejme dochádza aj k prvým rozporom v skupine. Vtipné je, že majú svoju teóriu, ktorá im je vlastne následne potvrdená, čo mne zase potvrdzuje, že tento seriál je aj oslavou detskej fantázie. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hopper berie spravodlivosť do vlastných rúk. Chalani si konečne uvedomili že sa Will nachádza v inej dimenzií a snažia sa do nej nájsť vchod. Ell to má s prekonaním vlastných démonov čoraz ťažšie. Prevedenie: Laboratórium už ani nie je taký atmosférický ťahák ako druhá dimenzia plná démonov. Plagát "The Thing" na ste v pivnici mega oceňujem. Pocity: Nostalgia sa mieša s napätím, čo viac si seriálový fanúšik môže želať. Ešte možno trocha potlačiť na pílu a bude to moja osobná Guilty Pleasure. 91% ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše šlape a do sebe zapadá jak má a koukat na to je opravdu radost. Geniální začátek v ústavu a střípky z minulosti a závěr též geniální. Vysvětlení druhé strany též výborné a akce s monstrem které vůbec nevypadá zle se též povedla, navíc atmosféra nám čím dál víc houstne. Tohle je prostě nářez a zatím mě to neskutečně baví. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Šerif Hopper se úspěšně vloupá do Hawkinsovy laboratoře, jenže je zadržen a probouzí se až doma. Tam nalezne špehovací zařízení, a rozhodne se, že s pravdou vyjde ven. Joyce si mezitím domů přizve svého manžela, jenže ani on jí nevěří. Nakonec se ukáže, že k ní nepřišel pro nic jiného než pro peníze. A tak se ho zbavuje. Nancy se sejde se Stevem a odpustí mu, s tím, že ale nemá čas. V lesích, kde je s Jonathanem na lovu, se spolu pohádají, ale pár věcí si zase vyjasní. Nancy poté vstupuje do Obráceného světa, a Jinathan ji nenajde. Jedenáctka brání svým kamarádům v nalezení místa, kde existuje průchod (tam by mohli najít Willa), a vzpomíná na nepříjemnou minulost. 95 procent. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • V závěru zazní skladba „Nocturnal Me“ od skupiny Echo & The Bunnymen. (Duoscop)
  • V deprivačnej nádrži nebola (dostatočne) slaná voda, takže 11 sa nevznášala, ale stála na dne. (andrejba)

Reklama

Reklama