Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas běží a vrah už je jim v patách. Hopper a jeho parta proto spěchají do města, kde se El s ostatními připravují na válku. (Netflix)

Recenze (45)

Royaldell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To clear things up in my head,musím říct,že i přes naprostou nechuť se podívat na třetí sérii,byla asi hned po té první ta nejlepší. Spousta skvělých hlášek,momentů a scén,noví přírustci do Stranger Things byli fakt kůl a taková ta mystičnost celého Stranger things stále zůstala,ba dokonce bych řekla i gradovala. Co se týče finále,jakožto posledního dílu třetí série,nezůstalo ani jedno oko suché a to i když jsem si říkala,že brečet nebudu,nebudu a nebudu. Spoiler ahead -- když Hopper a Billy umřeli,říkala jsem si 'to je jako ono? to je to co mě má rozbrečet?',pak ovšem El vzala do ruky proslov od Hopperse a here we go,to prostě nešlo se udržet. Posledních pár minut na Kamčatce,které bylo jasným blikajícím červeným světélkem,že se můžeme těšit na čtvrtou sérii,mě naprosto nasralo.Však to poztrácí veškerý smysl..Ale tak co,když to vydělává,right. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprimitivnější komentář Kudryj. Je to čím dál větší pomrkávačka po divácích, ale vůbec to nevadí. Je to jako přijít do cukrárny a dostat jakoukoli sladkost, na kterou si ukážete. A kupodivu z toho pořád není přetláskaný žaludek. Perfektní předfinále, skoro až plýtvání nápady. Je jich tolik na jeden díl! ()

Reklama

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda pripravuje pôdu pre finále. Všetky rozohraté zápletky sa pomaly blížia do vyvrcholenia, ktoré príde ďalšou epizódou. Čo mi trochu vadilo bolo až príliš humorných situácií. Scéna na záchodoch je emocionálne veľmi silná a je tiež dôležitá pre vývoj dvoch postáv. Siedma epizóda udržala kvalitu predchádzajúcich a aj keď to nie je na päť hviezd tak je to na silné štyri hviezdy. Dávam 4z5 a 85%. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako som sa obával a predpokladal, to najlepšie si tvorcovia nechali až na koniec. Čo je na jednej strane super (konečne to v siedmej epizóde dostáva šmrnc), ale na druhej nie (krutou daňou za to je prvých šesť dosť nudných častí). Sedmička obshauje plno skvelých momentov, ako je WC pokec, hľadanie misy pri cereáliách, "křupanské námluvy", New Cola a samozrejme koniec, na ktorom sa konečne stretnú skoro všetky postavy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ mi tento diel sadol najmenej z celej série, možno preto, že neobľubujem návštevy zábavných parkov a nikdy som si žiadneho obrovského plyšáka nevystrielal. Každopádne vizuálnych nápadov sa nájde celkom dosť, Hooperova šmýkačka a prestrelka v zrkadlovej sieni jasne víťazia. Na posledný diel ma to rozhodne navnadilo dostatočne, ale nezdieľam všeobecné nadšenie z The Bite. Okrem spomínaného možno aj preto, že k tomu kusnutiu skutočne došlo. ()

Zajímavosti (6)

  • Když se kluci dohadují v obchodě, tak zmíní film Věc (1951) a jeho remake z roku 1982. (Duoscop)
  • Na začátku epizody si chlapec přebírá od stánkaře plyšáka Gizma z filmu Gremlins (1984). (CjKukis)

Reklama

Reklama