Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které nedosahuje kvalit Desperada. Akce je ještě krkolomnější a děj ještě zamotanější než v díle prvním. Nemluvě o velkém množství postav, které divákovi uštědří tak akorát pořádný zmatek v hlavě. Neuvěřitelná přeplácanost kulis a kostýmů se ještě unést dá, ale snaha Rodrigueze točit ultracool mě už lezla dost na nervy. Potěší Eva Mendes a Salma Hayek, na které je radost se dívat. Ještě Johny Depp a Banderas jsou celkem ok. Zbytek už je jen průměrně odvedená rutinní práce. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť prihlúple pokračovanie kultového filmu 'Desperado', ktorý sa stal v mnohom kultovým akčňákom, aspoň pre mňa! Veľmi som sa na film tešil, no z kina som odchádzal nadmieru sklamaný. Na šialeného Roberta nečakane spomalené, natiahnuté a čo je najprekvapujúcejšie s malou dávkou akcie. Ani Depp, Rourke, či Dafoe tomu absolútne nepomohli a to ich mám tak rád! Krásne krúhlych 50%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Film plný strhujúcich akčnčnýh scén, ale akosi sa mu nedarí udržať formu a rozpadá sa nám pred očami. A to nehovorím o atmosfére z Desperáda, ta zobrala tiež za svoje. Je to veľmi podivínske a keď človek premýšla ako to ten Rodriguez myslel tak sa stráca. No fucking sense. Na filozofovanie poznám lepšie filmy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to tak dobrý, že až to dojím, zaplatím, půjdu rovnou do kuchyně a zastřelím kuchaře." Podle mě to zase tak dobrý nebylo, takže můžu nechat režiséra žít. Příběh byl totiž tak zauzlovanej, že jsem často nevěděl, kdo je gangster, kdo agent, kdo prezident a kdo prodává sekačky u Mountfieldu. Ve finále to bylo jedno, protože se čekalo jen na to, až se otevřou futrály, vyndají kytary a začne palba. Samozřejmě palba za letu se salty a vruty, což je v Mexiku samozřejmostí. Mě to vlastně docela bavilo a agent CIA Sands mi ukázal, že nejlepší krytí je procházet se po ulici v tričku s nápisem CIA. To mě skoro až donutilo k přemýšlení. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)
  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno