Reklama

Reklama

Kocour

  • USA The Cat in the Hat (více)
Trailer

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Strašně praštěný film, ale upřímně jsem se u něj zasmál. Film pro malé děti, který je ale zároveň plný vtipů pro dospělé, které děti nemohou pochopit. Kdo se u tohoto filmu chce pobavit, ten se určitě pobaví. A uznávám, mám zaujaté hodnocení - překlad pro dabing dělala moje sestra, takže na Kocoura nedám dopustit. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Film podle další z knížek bláznivého Dr. Seusse dopadl přiměřeně slušně. Je to o poznání víc dětské, než je Grinch, a narozdíl od něj jsem u tohoto dílka nezaznamenal žádné poselství. Je to hlavně třeskutá podívaná pro děti, která má i pár chvil věnovaných výhradně těm starším (Formulář o kastraci...). Spolu s nižším věkem či vyšším množstvím požitých drog si můžete hodnocení úměrně zvyšovat. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Dreamworks si mysleli že vsadili na istotu, snažili sa napodobniť úspech Grincha ale nepochopili že pestrofarebnosť a všakojako pomaľované kulisy im na čaro príbehu nepomôžu. Mike Myers ako kocúr sa snaží byť po celú dobu zábavní, hláškujúci stroj, ale neviem aký odborník písal scenár ale riadne prestrelil absolútne nevtipné a to film trvá len niečo vyše hodinku a nič, absolútne nič čo by za niečo stálo, ani sa nečudujem že Myers od vtedy je takmer bez ponúk, aby toho nebolo málo v hereckom obsadení sa objaví aj nevýrazní Alec Baldwin a taktiež detský predstaviteľ Spencer Breslin ten opäť bez špetky hereckého posunu, jedine na malí Dakotu Fanning sa dá po hereckej stránke pozrieť ale pasivita scenára jej nedovolí viac zažiariť. Pre režiséra Bo Welcha (poznámka: po tomto filme ostal bez ponuky na dosť dlho) to bol asi posledný väčší áčkový počin. ║Rozpočet $109miliónovTržby USA $101,149,285Tržby Celosvetovo $133,960,541║ producenti asi až tak spokojní neboli z týchto čísiel ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, ale nie na TÝCHTO Filipínach.“ Hollywood nie je len o tom, že herci hrajú a režiséri nakrúcajú. Niekedy je aj o tom, že hrajú basketbalisti (KOKOSY NA SNEHU) i speváci (HALLOWEEN: H20) - a niekedy režírujú trikoví majstri (John Bruno – VÍRUS, Phil Tippett – VESMÍRNA PECHOTA 2). A nielen tí. Bo Welch je renomovaný autor výpravy pre veľké americké filmy a v minulosti odviedol takú výraznú prácu (BEETLEJUICE, KROTITELIA DUCHOV 2, BATMAN SA VRACIA, VLK, MUŽI V ČIERNOM), až mu v roku 2003 Spielbergov DreamWorks umožnil režijne debutovať. Výsledok bohužiaľ troška pripomína o tri roky staršieho GRINCHA. Nielen opulentnou nenapadnuteľnou audiovizuálnou stránkou (masky, výprava, hudba, kamera, zvuk, strih, kostýmy), ale i čudným nápadom (autorom knižnej predlohy GRINCHA i KOCÚRA je Dr. Seuss) zmixovať do jednej snímky rodinnú zábavu s poučením s vskutku nie príliš detskou zábavou, ktorej dominuje úchylný, nezodpovedný, zvrhlý a nejednoznačným sexuálnym dojmom pôsobiaci gigantický kocúr v podľa očakávaní maniakálnom podaní šialeného Mikea Myersa (trilógia o Austinovi Powersovi, LETUŠKA 1. TRIEDY). V podstate všetkým zúčastneným tento 109-miliónový (!) prepadák zničil kariéry a Bo Welch už nikdy žiadny film nerežíroval. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady plati vicemene to samy, co pro Grinche, ostatne je to od stejnyho typka. Jen diky predstaviteli hlavni role to je totiz koukatelnej film. Na Grinche to sice nema a ani to nebylo nejaky veledilo, stejne jako Myers nema na Carreyho, ale diky jeho hlasu, hlaskam a nekterejm gestum se na to da docela slusne divat a sem tam se i nad necim pousmat, ale jinak to je hrozna kravina s nic moc trikama. Ale Baldwin je libovej. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Vesnice s růžovými domy byla postavena speciálně pro natáčení v Mooparku v Kalifornii na svahu jižně od dálnice 118. Když se začalo stavět, mnoho místních obyvatel si začalo stěžovat obecním úředníkům, jak mohli dovolit postavit takovou hrůzu, ze které jen bolí oči. Byli ale ujištěni, že budovy budou sloužit jen pro účely tohoto filmu a hned po natáčení budou zbourány, což se v prosinci 2002 také stalo. (HappySmile)
  • Když děti podepisují smlouvu a najdou certifikát Spay & Neuter, je na něm jako datum narození uvedeno 25. května 1963, což je datum narození Mika Myerse, který hraje Kocoura. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama