Reklama

Reklama

Man with a Plan

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2020), 24 h 5 min (Minutáž: 20–22 min)

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Matt LeBlanc, Liza Snyder, Kevin Nealon, Matt Cook, Grace Kaufman, Hala Finley, Matthew McCann, Richard Whiten, Sara Amini, Stacy Keach, Swoosie Kurtz (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Recenze (5)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

(Hodnocení po prvních 4 epizodách). Já v něm prostě pořád uvidím Joeyho. Jelikož jsem ho měl rád v Přátelích, zde mi kupodivu ani nevadí. Humor, grimasy - jako všude, něco pobaví, jiné jen přejdete. Aby to člověka chytlo, musí dát šanci několika dílům. Seriál roku to rozhodně nebude, ale na chvilkové pobavení bohatě stačí. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

LeBlanc exceluje v Episodes (kterym bohuzel hodne trva vydavani serii), takze za nej nebudu tolik orodovat, ze by si zasouzil lepsi sanci, nez tohle. To si schovam pro Matthew Perry, kterymu ty nejlepsi serialy zabijou hned (Go On, Studio 60). Man with a plan neni blbost, jen slusnej prumer, ale proc ne ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh do telky, ktorý je poňatý celkom svižným a vtipným humorom. Matt LeBlanc je super aj keď ho mám zaškatuľkovaného ako Joeyho. Prvá séria ma bavila, ale na ďalšie (ak budú) sa už zrejme nepozriem. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Viděl bych to tak na silnější průměr. Takový sitcom, který není ničím nijak zvláštní a originální, ale pobaví.. A to si myslím, že je primární účel. Matt LeBlanc je tam výbornej a nevím, jestli se to jen mně zdá, protože jsem ho jako Joeyho obdivoval, ale přijde mi, že se i tady promítají "joeyovské" rysy postavy. ()

Související novinky

Matt LeBlanc opouští Top Gear

Matt LeBlanc opouští Top Gear

01.06.2018

Britský zábavní pořad Top Gear je opět bez hlavní tváře. Show totiž opouští bývalý herec z Přátel, Matt LeBlanc. Ten se připojil k novému moderátorskému týmu v roce 2016, v době kdy pořad po… (více)

Reklama

Reklama