foto

Karl T. Wright

  • nar. 30.8.1961 (55 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Another Time
2016 Secret Summer (TV film)
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
Teacher of the Year
2011 Heart of Christmas, The (TV film)
2005 Obyčejné zázraky (TV film)
Poslední přání (TV film)
2003 Job
2001 Tři staré grácie (TV film)
1998 Dr. Dolittle
1997 Sopka

TV seriály

2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Baka, Bile and Baseball Bats (S01E10)
Superior Donuts (TV seriál)
Wage Against the Machine (E11)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Ghost in the Machine (S01E11)
Vražedná práva (TV seriál)
The Night Lila Died (S01E14)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
First Family, The (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Akcelerace startu (S05E23)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Over My Dead Body (S02E12)
2010 Famílie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Majáles (S01E09)
Neohlížej se (S01E02)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výlet do Harvardu (S02E04)
Akta X (TV seriál)
Per Manum (S08E13)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace