foto

Karl T. Wright

  • nar. 30.8.1961 (57 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Another Time
The Honor List
2016 Léto snů (TV film)
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
Teacher of the Year
2011 Heart of Christmas, The (TV film)
2005 Obyčejné zázraky (TV film)
Poslední přání (TV film)
2003 Job
2001 Tři staré grácie (TV film)
1998 Dr. Dolittle
1997 Sopka

TV seriály

2018 Vražedná práva (TV seriál)
Whose Blood Is That? (S05E02)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Baka, Bile and Baseball Bats (S01E10)
Superior Donuts (TV seriál)
Wage Against the Machine (S01E11)
Poslední loď (TV seriál)
In Medias Res (S04E01)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zahraniční věci (S05E03)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Ghost in the Machine (S01E11)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-One (S01E21)
Vražedná práva (TV seriál)
The Night Lila Died (S01E14)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Semper Fortis (S12E08)
2013 The Fosters (TV seriál)
Vigil (S01E09)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
The First Family (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Chatterer (S01E03)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Akcelerace startu (S05E23)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
K čemu jsou hrdinové (S02E01)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Burtovi rodiče (S02E07)
Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechno je jinak, vše při starém (S07E17)
2010 Famílie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Osudová kniha (S03E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Můj bráška umí voodoo (S04E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na útěku 1/2 (S06E15)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Velká hra (S02E14)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Majáles (S01E09)
Neohlížej se (S01E02)
Chirurgové (TV seriál)
Ó, ta vina (S03E05)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates a Liar (S02E04)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Korean Bookie (S05E09)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Graceino výročí 1/2 (S07E08)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Red Haven's On Fire (S04E17)
2002 Still Standing (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Chinese Wall (S01E21)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výlet do Harvardu (S02E04)
Akta X (TV seriál)
Per Manum (S08E13)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Short Calendar (S01E02)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Od nuly (S04E06)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace