foto

Karl T. Wright

  • nar. 30.8.1961 (59 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Paradise Cove
2018 Another Time
Seznam pro Honor
2016 Léto snů (TV film)
2014 Mom and Dad Undergrads (TV film)
Teacher of the Year
2011 Heart of Christmas, The (TV film)
2005 Obyčejné zázraky (TV film)
Poslední přání (TV film)
2003 Job
2001 Tři staré grácie (TV film)
1998 Dr. Dolittle
1997 Sopka

TV seriály

2021 V plamenech (TV seriál)
Difficult Conversations (S02E05)
Sněží! (TV seriál)
All the Way Down (S04E03)
2020 Shameless (TV seriál)
NIMBY (S11E04)
2019 Golden Revenge (TV seriál)
Why Women Kill (TV seriál)
I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly (S01E09)
Man with a Plan (TV seriál)
Adam Acts His Age (S03E09)
2018 Best. Worst. Weekend. Ever. (TV seriál)
Issue 4 (E04)
For the People (TV seriál)
This is What I Wanted to Say (S01E10)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Full Mental Jacket (S02E09)
Vražedná práva (TV seriál)
Čí je to krev? (S05E02)
2017 Atypický (TV seriál)
To je moje mikina (S01E05)
Co řekla Julia (S01E03)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Baka, žluč a baseballové pálky (S01E10)
Superior Donuts (TV seriál)
Wage Against the Machine (S01E11)
Poslední loď (TV seriál)
Do středu dění (S04E01)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zahraniční věci (S05E03)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Ghost in the Machine (S01E11)
Chasing Life (TV seriál)
Guess Who's Coming to Donate (S01E13)
Next April (S01E12)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-One (S01E21)
Vražedná práva (TV seriál)
Noc, kdy Lila zemřela (S01E14)
Nouzové přistání (TV seriál)
Scandalous (S06E13)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Secret Lives of Fishers (E11)
Muži sobě (TV seriál)
I Take Thee, Gibbs (S03E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Semper Fortis (S12E08)
2013 The Fosters (TV seriál)
Vigil (S01E09)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Gun Fever Too: Still Hot (S09E02)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
The First Family (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Thanksgiving (S02E07)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Chatterer (S01E03)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Akcelerace startu (S05E23)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Otcovy hříchy (S02E03)
Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Můj nejhorší nepřítel (S02E08)
K čemu jsou hrdinové (S02E01)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Burtovi rodiče (S02E07)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Bros Before Nodes (S06E02)
Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Všechno je jinak, vše při starém (S07E17)
2010 Famílie (TV seriál)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Osudová kniha (S03E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Můj bráška umí voodoo (S04E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na útěku – 1. část (S06E15)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Velká hra (S02E14)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Majáles (S01E09)
Neohlížej se (S01E02)
Chirurgové (TV seriál)
Ó, ta vina (S03E05)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates a Liar (S02E04)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Korean Bookie (S05E09)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Oko za oko (S01E05)
Will a Grace (TV seriál)
Graceino výročí 1/2 (S07E08)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Red Haven's On Fire (S04E17)
2002 Still Standing (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Chinese Wall (S01E21)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výlet do Harvardu (S02E04)
Akta X (TV seriál)
Per Manum (S08E13)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Luciferous (E06)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Dotek lidskosti (S01E18)
Frasier (TV seriál)
Maryiny Vánoce (S08E08)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Dlouhý den (S01E02)
Felicity (TV seriál)
Todd Mulcahy: Part 2 (S01E14)
Advokáti (TV seriál)
Judge and Jury (S03E13)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Od nuly (S04E06)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky