Reklama

Reklama

Rampage: President Down

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po udalostiach minulého dielu sa Bill (Brendan Fletcher) utiahol do úzadia pred všetkými zložkami štátnej spravodlivosti, kde kul plány na jeho nový útok. Tentokrát má zálusk priamo na prezidenta. (Melios)

Recenze (13)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Uwe to zkusil i do třetice. Po solidní jedničce a příšerný dvojce je trojka kvalitativně něco mezi, nicméně není to ani dost zábavný ani profesně dobře zvládnutý spíš taková mdlá kaše, která pravda aspoň není tak strašně nudná jako druhý díl, ale to nemění nic na tom, že kromě jedničky už se Bollovi další pokračování nepovedli.35% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu proč měl Bill najednou nějakou hoe a syna, vůbec to tam bejt nemuselo a vůbec mě to nezajímalo. Dialogy mezi Billem a jeho přítelkyní mi přišli neskutečně zbytečný a nudný a dost to kazilo celou poentu filmu. To je jediná věc co mě fakt srala.. jinak kromě týhle píčoviny to má furt solidní uroveň, cajti hledají Billa, Bill se připravuje na velkou rempejč na závěr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě se tedy, narozdíl od mnohých, docela líbila i dvojka, ačkoliv byla znatelně slabší, než první díl. No a tady Uwe podává odvar právě z horšího pokračování a není to ono. Akce se vlastně sestává jen z výbuchů a trochu krve aby člověk pohledal, Billyho promluvy do kamery se opakují a co nabídnout nemají ani vedlejší postavy, pokud nepočítám nekorektní pohled na černošskou kriminalitu v podání jednoho z agentů FBI. Tak snad už to Boll nebude dojit do čtvrtice. 35% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tak nevím.. První Rampage bylo vcelku silnou, cynickoanarchistickou agitkou s prvky militantního nihilismu které Boll ve dvojce nechal naplno rozkvést. Oba díly byly kapku těžkopádné, myšlenkově roztříštěné, názorově přestřelené a argumentačně naivní, ale v obou případech jsem musel ocenit, že je to výsledek Bollovy autentické snahy vykřičet svou frustraci a extrémní skepticismus v takovém tvaru a formě která vzbudí minimálně živou diskusi. Třetí díl měl evidentně v této snaze pokračovat, jít o level výše a rýpnout do témat která vyprovokují k reakci (diskusi, hádce, rvačce atd...) i ty poslední ignoranty kteří doteď Rampage sérii přehlíželi jako další nonsens od Uweho Bolla (zcestně onálepkovaného jako"Nejhoršího žijícího režiséra"). Jsou zde ale dva zásadní problémy. 1. Je zřejmé, že Boll nesehnal dost peněz. Po technické stránce z filmu čouhá lacinost, znouzectnost, kompromis atd na sto honů a je to o to výraznější, že scénář řeší tak veklou věc jakou je smrt presidenta. 2. Film je tentokrát názorově plytký a nekonzistentní. Žvaní se tam pořád ale nic nového neuslyšíme. Člověk by čekal, že Boll dovršením trilogie semkne své militantní názory do rafinovaného celku který se stane jakýmsi jeho manifestem.. Ale ono hovno.. Uwe tam jen bezradně plácá do kaluže levičáckých teorií a vlastních dojmů a všechno to snažení je víceméně spíše kontraproduktivní......... Vysledný dojem v heslech: Diletantství, Promarněná šance, Nuda, Zklamání. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejhledanější chlápek Usa si na youtube postuje videa ve kterém navádí v zabíjení elit a prezidenta (už tohle je totální blbost kdo byl někdy na youtube ví, že takové videa by mu nikdo nepovolil zvláště,když někdo ukáže ve videu zadek a už se to cenzuruje) . Pak ho taky zabije a policie po něm jde (nechápu jaký smysl mělo to s tím Islámským Státem) a zabije ho jelikož je, ale připravený tak jich vezme všechny s sebou. Po jeho smrti, ale začne revoluce kdy jeho následovníci zabíjejí bohaté a policajty. Zatímco 1 a 2 část jsou hodně povedené tohle je hodně slabé. P.s. nejvíce pobavil dialog kdy jeho žena nadávala, že její muž nebyl terorista tak co asi byl, když zabil tolik nevinných lidí. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem již několikrát psal, první Rampage byl sám o sobě dobrej film se slušným nápadem i provedením, ten druhej ovšem udělal chybu v tom že hlavního hrdinu zavřel do jedný místnosti což naprosto popřelo smysl takovýho filmu. No a tohle? Tohle už je uplně v hajzlu... Celej film se odehrává pouze na dvou místech, buď sledujeme hlavního hrdinu jak se schovává v lese a natáčí ty svoje proslovy a nebo zde máme partičku příšerně zahranejch agentů co se ho snaží dostat z komory maskovaný za kancelář. Titulní zastřelení prezidenta se odehraje úplně mimo záběr na začátku a jen se o tom mluví. Jediná akce se odehraje na konci když dojde na přestřelku s policajtama, to je vše. Natáčení předcházely asi dvě neúspěšný crowdfundingový kampaně a podle toho to taky dopadlo. Tahle sračka si nezaslouží ani hvězdu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ukecaná blbost o ničm. Co tím chtěl pan Uwe Boule říci ? Dyť by tim taky někoho mohl pěkně naštvat. (Vzpomeňme, jak skočil chudák drsňák P. P. Pasolini) ... Fakt by mě zajímalo, co se mu mele v hlavě ... ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Ze všech 3 dílů nejslabší. Bill odstřelí prezidenta, víceprezidenta a ještě kohosi všechny jednou ranou (to mě příjde jako blbost, ale budiž) a zákon po něm jde (nevím proč ti policisté neměli neprůstřelné vesty, když šli po ´´ největším teroristovi Usa,,). Bohužel 3/4 filmu jsou kecy typu Je potřeba dělat něco se svým životem Mí následovníci mě pomstí a takové sračky. Navíc ty kecy, když se člověk zamyslí jdou hodně mimo (Jay-Z bydlí na kopci daleko od lidí nemůže to být třeba kvůli tomu, že chce mít své soukromí a klid od fanoušků a paparazzi to ho asi nenapadlo že nebo Avengers propagují zbraně a co by jako chtěl, aby se tam mlátili pěstmi nebo jak). Ty scény s ISIS jsou úplně zbytečné a nechápu jejich smysl (obviní je z vraždy prezidenta a těch ostatních přitom mají na videu jak se k tomu Bill hlásí o takové blbosti jako, že silně pochybuji, že by mohl dávat na youtubě videa kde vyzývá k zabíjení lidí ani nemluvě). Naopak závěr to hodně zachraňuje. P.s. někdy si v městě odchytnu nějakého bezdomovce a řeknu mu, že by měl něco dělat něco se svým životem jinak umře jsem zvědavý jestli si na mě pak někdy vzpomene jak tenhle na Billa (to nevěděl dřív, že pokud něco neudělá, že chcípne a museli mu to naznačit?). ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Celkem koncentrovaná nuda... Neustálé "akční" házení kamerou, spousta keců "agentů" z nichž jeden je jakoPatriot, druhý zase (potajmu) nadržuje Billimu. Stále spousta keců o ničem z odposlouchávané kanceláře FBI, pak jeden útok jakoEMP a nakonec se dozvíme, že slavného presidenta a jeho sebranku zabila jakási rodinka ekonomických migrantů :-))) noooo nazdar. A dááále (aby se asi neřeklo) - prej ISIS !!! a tak USA nasadilo 35 nukleárních střel, neutronových a zajisté i pár utronových bomb na chudáky Pákistánce...... a Billy mezitím denně dává na youtube ze své skrýše hluboko v lesích (zajímavé je, že jak věčně si amíci ve filmech neustále stěžují na "NO SIGNAL" tak u něj jako zázrakem je vždy a to dokonce pod zemí :-))) Takže jeden ani neví, kam by měl tento snímek zařadit.... Kromě sci-fi a westernu je tam asi všechno.... Update: ...tak ted vidím, že to je dílko z Kanady - tak to OK, tam asi signál mobilu je všude ;-) to není USA :-) ()

berrenger odpad!

všechny recenze uživatele

Snad toto nie je ani pravdou,aby si ozbrojené zložky nedali rady s jednym psychopatom ,neralne a stupidne možno male deti tomu uveria.GAME OVER pičovina skončila.. ()

modrapapaja 

všechny recenze uživatele

Haha. Film, kde dojde na použití jaderných zbraní se zcela absurdní záminkou. 5* - nekonečný smích. Film je tak špatný, že je dobrý. ()

Reklama

Reklama