Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Můžu citovat Dejdarovu hlášku přímo z filmu: “Bez talentu. Bez nápadu. Bez invence... Bez naděje” Přesně tak se jeví tenhle prapodivný kýč, který snad ani nelze považovat za film. Spousta rádoby návazností naprosto nelogických a romantický podtext napsaný nejspíše člověkem, který si skrze něj léčil své osobní mindráky. Jedna úctyhodná hvězda za příjemnou ústřední písničku. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na Zaolziu jest fajne. Jedna hvězda za Beskydy, gorole, miodulu, Jarka a postarší Evu, jedna za několik pěkných písniček. Jinak Dušan Rapoš vytvořil guláš, který mi nezachutnal, i díky okatě se vnucujícímu PP. Taktéž atak dojemnosti mě nechal zcela chladným. Mám ten kraj v srdci, ale tento film tam nebude. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Důvod proč se na film (dobrovolně) dívat? Několik pěkných chytlavých songů. Chcete se pousmát nad karikaturami, ztvárněnými Dejdarem a Křížem. Vidět product placement (nejen) na známou pálenku, který je jinak bezdůvodnou úplnou propagací alkoholu. Testovat svou vůli dokoukáním celého filmu, který nemá pořádný logický děj a je jak neochucený guláš ze soji místo masa, až do konce. 1,5 hvězdy ()

tormento 

všechny recenze uživatele

V niektorých pasážach jasný odpad a veľa trápností. Katastrofálna práca so strihom. Dejový linka slabá na štýl telenovely kde ale na miesto 180 častí Rapoš všetko narval do 2 hodín. No čo.. Lalaland to nieje... ALE. Som len obyčajný chlap, ktorému keď dáte pekné ženy ( hlavne Olszanska), alkohol, hokej, rock n roll (aspoň ten čo tam bol) tak mi to postačí. Ďalšiu hviezdu dávam za aj moje krásne Beskydy. A jednu za Jarka. Soundtrack na naše pomery celkom počúvateľný, myslím teda Nohavicu, Cmoríka, Jandovú. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zmes českých,slovenských a poľských hercov, slovenský spevák spieva česky a hlavný herec sa tvári, že vie spievať jak Hrušinský v Diskopříběhu. Pardon omyl, hercov tam bolo len pár. Šlo skôr o zmes skrachovaných superstaristov, ktorí sa pricucli k Dejdarovi a Nohavicovi. Ale songy boli celkom fajn, tak aspoň dve hviezdy. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Když Izzi (Pavel Kříž) vyzvedává na motorce Kláru (Michalina Olszańska), která jde z vyšetření a vychází ven z budovy, jedná se ve skutečnosti o budovu českotěšínské radnice. Následně spolu odjíždějí z náměstí po ulici Čapkova, která je jednosměrná a vyjíždí tudíž v protisměru. Dá se to poznat i podle toho, jak jsou zaparkovaná všechna auta. (J.Cobra)
  • Filmový Izzi (Pavel Kříž) bydlí v domě skutečného Izziho. (ČSFD)
  • Natáčelo se v oblasti Těšínského Slezska. Například v Jablunkově na akci Gorolski Święto, Dolní Lomné na Slezských dnech, Hrádku na Slavnostech Belka, Návsí u benzínové stanice Shell. Dále na Hrčavě, Českém Těšíně, Třinci. (Jurenka01)

Reklama

Reklama