Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (258)

misterz 

všechny recenze uživatele

So Schumacherovými hráčmi so smrťou (1990) to má spoločné iba K. Sutherlanda, ale aj on si tu strihol iba takú bezvýznamnú postavičku. Celkovým dojmom sa tento snímok na svoj starší klon absolútne nechytá, a to aj napriek tomu, že tie najzaujímavejšie pasáže boli po technickej stránke modernejšie a lepšie spracované. Dejová linka o dychtivej študentke medicíny, ktorá chcela vedieť čo je po smrti však nepriniesla nič nové, ani objavné a čo je horšie, veľmi skoro začala nudiť. Navyše ma z toho prepadol pocit hlúposti. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pôvodných Flatliners som kedysi dosť žral a nemám výhrady ani voči tomuto remakeu, ktorý chce priblížiť pútavý príbeh medikov, zahrávajúcich sa so smrťou mladšej generácii kinofilov. V podstate ide plus mínus o to isté, tentokrát pochopiteľne zaodeté v novšom šate. V prospech originálu však hovorí to, že sa v ňom zišla na svoju dobu skvostná herecká zostava (Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts, William Baldwin, Oliver Platt). Takýto "dream team" sa tvorcom prerábky v rámci 19 miliónového budgetu logicky nepodarilo dať dohromady a ani sa len k tomu vzdialene nepriblížili. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele

Co vám budu povídat - šla jsem do toho s tím, že to bude aspoň trochu horror, kdy se fakt budu bát. Třeba psychologickej horor by byl skvělej a na tohle téma by se hodil. Ale teda byl to pěkně slabej odvar. No začnu od začátku. Courtney si usmyslí, že chce vidět jak to vypadá po smrti, tak povolá nějaký svoje parťáky (který jen tak mimochodem skoro nezná...), aby jí pomohli umřít. Vezme tam cápka, kterej absolutně nic neumí a ženskou, která se zhroutí při každý příležitosti. Hmm to nám to pěkně začíná. Pak se do toho zamotají další dva lidi a furt všichni umíraj. To je asi tak půlka filmu. Ještě tam teda je hodně medicínský terminologie (abyste se do toho pořádně vcítili, protože ten pravej horor je vlastně ta medicína), kdy vám všechno nezapomenou vysvětlit, jako by se tam navzájem zkoušeli nebo co, a ve skutečnosti je vám to úplně k hovnu. Jedinej normální je tady Ray jen tak mimochodem. Každopádně, potom je začnou nahánět jejich hříchy či co. A tady to začíná, do teď to docela šlo, ale jak přišel ten "horor", šlo to akorát tak do prdele. Ani jednou, přísahám, jsem sebou ani neškubla při těch absolutně klišé lekačkách. Upřímně spíš se mi u toho chtělo spát (a taky srát). Sakra já se sem přišla vyděsit, abych právě nespala, když už je to ten horror, ne u toho usnout! Chci toho moc, když je to doslova HOROR? Atmosféra taky úplně na hovno, vůbec jsem necítila nějaký napětí, prostě to bylo spíš jako nějakej rodinnej film. A jediný, na co spoléhali byla ty levný lekačky. To je už od začátku cesta do pekel. A závěr je největší kravina jako z pohádky, protože co musí udělat? Postavit se čelem k tomu, co provedli v minulosti, vzít za to zodpovědnost a nakonec si odpustit. Poučení jako malejm dětem. A na konci je ještě k tomu happy end. Já se z toho podělám... Takovej potenciál to mělo, a zase nic. Že já ještě vůbec doufám v dobrý horory... Hodnocení: den 765, stále hledám, kde je tam ten horror/10 ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Sákra, vyzáblý Diego Luna s dlouhými vlasy by představoval excelentního Severuse Snapea. A k Flatliners: Původní film neznám, ale tenhle je teda pěkně nesmyslný. Ale ne tak, že bych nevěřila na posmrtný život, nýbrž tak, že snad ani jedna stránka scénáře nenavazuje na tu předchozí. Jako kdyby nikdo nepřemýšlel déle než půl hodiny, o čem že to vlastně všechno je, ale nejen metafyzicky, ale i úplně fakticky. Ach jo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na horor hodně slabé ale dějově supr, proč prostě nezkusit umřít co bude dál, nádhera pohodová radost ze života ale všechno nese následky k cestě smrti. I tady si otevřou stránku ke špatné minulosti a ta je bohužel bude pronásledovat buď se s tim poperou nebo zemřou. Určitě bych asi zkrátil čas, a trochu oživil děsivou atmosféru a mírně napětí,herecky určitě spokojený a aby taky ne Nina Dobrev mluví za vše. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Po resuscitaci Sophie (Kiers Clemons) ji Ray (Diego Luna) nese, aby urychlil útěk před úklidovou četou. V jedné scéně je Sophiina hlava na levém rameni Raye, ve druhé scéně je na pravém rameni. (BMW12)
  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)
  • Natáčelo se od 11. července do 1. září 2016 a následně od 24. července do 1. srpna 2017 v Torontu a Oakville (Ontario, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama