Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (259)

Othello 

všechny recenze uživatele

Původní Flatliners nebyla ze scénáristickýho hlediska sice taky žádná party hard, ale postavám jsme mohli věřit jejich sebedestruktivní zanícenost z potřeby sobeckého poznání, čemuž ještě dopomáhala stylizovaná, hyperaktivní režie rozjetého Schumachera, která celou zápletku umístila do opuštěných gotických interiérů a tichých ulic hostilního města chvíli před nespecifikovanou apokalypsou. V remaku si banda rozmazlených děcek působí klinickou smrt, aby jim to šlo líp ve škole, zatančili si, zapíchali nebo PEKLI DOMÁCÍ CHLEBA! Zájem o osudy těchto povrchních, bezcharakterních bytůstek, nehledě na spoustu neinovativních lekaček a strašáků, jsou samozřejmě úplně na bodu nula a film nic jinýho nemá. Ani ten vizuál, který z původních Hráčů dělal to, proč si jej alespoň někdo pamatuje. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Původní film byl bezpochyby lepší. Remake nebo co to vlastně je, byl už nepřekvapivý, moc mě nezaujal, postavy taky nebyly zrovna miss sympatie. Navíc nemám ráda Ellen Page, takže to byl také faktor, proč mě film neuchvátil. Ani nevím, co k němu napsat. Je to prostě takový naprosto průměrný mysteriózní horor, který vás ale nemá čím vystrašit. Z traileru jsem měla větší zážitek. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

původní Hráče se smrtí jsem neviděl a po shlédnutí remaku asi ani nechci.Noví Hráčí mají sice celkem fajn vizuál ve pasážích "smrti",ale zbytek je docela nuda,která nedokáže ničím překvapit ani fanouška hororů (což tohle není),ani thrilleru (což tohle je,ale divák u toho určitě napnutý nebude)...40% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj keď si na pôvodnú verziu spomínam už iba matne a v blízkej dobe si ju pre porovnanie pozriem, ako sa bude dej odvíjať mi bolo jasné. Takže film mohol zaujať už iba hereckými výkonmi, kamerou, hudbou a prípadným nečakaným zvratom. Začnem od konca, nečakaný zvrat som čakal márne. Hudba bola fascinujúca hlavne v prvej časti filmu pri stave klinickej smrti a s ňou spojenými zážitkami medikov. Strašidelnejšie pasáže, ak to tak možno nazvať, tiež celkom obstáli. Kamera a efekty boli dobré rovnako pri zážitkoch na hranici medzi životom a smrťou. A kedže ani herecké výkony neočarili (na druhej strane neboli ani vysloveným sklamaním) tak ako výsledok divák dostane priemerný film na oddychové nedeľné popoludnie. Zaujímalo by ma, či v štátoch nacistických po premiére museli na lekárskych fakultách dekani prednášať o nebezpečí experimentu, ktorí vo filme študenti skúšali. Pravdu povediac neprekvapilo by ma to. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl, takže jsem byl nezaujatej divák a nejlíp bych to asi vystihl slovy, že tenhle film neurazí ani nenadchne.. řekl bych, že to mělo zbytečně dlouhou stopáž a tim pádem zbyl prostor pro hluchý místa.. na druhou stranu tu bylo několik zajímavejch scén.. hodně silný tři hvězdičky, slabší 4.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (10)

  • Po resuscitaci Sophie (Kiers Clemons) ji Ray (Diego Luna) nese, aby urychlil útěk před úklidovou četou. V jedné scéně je Sophiina hlava na levém rameni Raye, ve druhé scéně je na pravém rameni. (BMW12)
  • Film vznikol ako pokus o reštart, ktorý spustili v roku 2008 Michael Douglas a Stephen Susco - tí však chceli vytvoriť seriál. Vývoj sa potom oficiálne presunul z televízneho seriálu na celovečerný film v auguste 2011. (Arsenal83)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama