Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (259)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $16,883,115Tržby Celosvetovo $45,158,254Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Oplev nie je zlý režisér ale asi mal okolo seba slabý tvorcovský tím. V prvom rade je to také mdlé, nemá to svoju tvár a je tu aj zlý výber hercov, Diego Luna a Ellen Page mi tam absolútne nesedia, trčia tam ako päsť na oko. /35%/ ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, na které bych nešel kdyby nebylo žádosti drahé polovičky. Nicméně oproti mým nízkým očekáváním šlo o docela dobrý průměr. Jednoduše řečeno stará nepříliš známá klasika v novém hávu, která si v první polovině hraje na nějaký filozofický horor s odhalením, které ale nepřijde a spíše se zvrtne v souboj o život. Nic lepšího v tom nehledejte. Obsahuje to několik hororových scén, lekaček, ale příběhově nic převratného. Jeden z těch filmů, který stojí za zhlédnutí, ale již ne za připomenutí. A proto toto průměrné hodnocení. Jo a herci byli nakonec fajn. 65% ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Původní Flatliners nebyla ze scénáristickýho hlediska sice taky žádná party hard, ale postavám jsme mohli věřit jejich sebedestruktivní zanícenost z potřeby sobeckého poznání, čemuž ještě dopomáhala stylizovaná, hyperaktivní režie rozjetého Schumachera, která celou zápletku umístila do opuštěných gotických interiérů a tichých ulic hostilního města chvíli před nespecifikovanou apokalypsou. V remaku si banda rozmazlených děcek působí klinickou smrt, aby jim to šlo líp ve škole, zatančili si, zapíchali nebo PEKLI DOMÁCÍ CHLEBA! Zájem o osudy těchto povrchních, bezcharakterních bytůstek, nehledě na spoustu neinovativních lekaček a strašáků, jsou samozřejmě úplně na bodu nula a film nic jinýho nemá. Ani ten vizuál, který z původních Hráčů dělal to, proč si jej alespoň někdo pamatuje. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov kultového a vydareného Schumacherovho originálu rana pod pás. Na druhú stranu porovnávanie dejových línií po 27 rokoch nám, fanúšikom, môže spôsobovať vlastne jediné potešenie zo sledovania niečoho, čo je určené dnešnému teen a o niečo málo staršiemu publiku. Oplev a štúdio mohlo zabodovať vypiplaným vizuálom, lenže sa im vôbec nechcelo. Radšej prešli na otrepané súčasné hororové klišé scény s nejakými nie príliš funkčnými ľakačkami. Ale neodvážim sa predpovedať, ako sa film bude páčiť originálom nedotknutému divákovi, pretože mám dojem, že tvorcovia rátali s tým, že ich dielo má osloviť práve tých, ktorí možno ani o nejakom relatívne zabudnutom filme z doby kamennej (rozumej bez mobilov) netušia. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s originálom z 1990, je to prázdne, zbavené akýchkoľvek náznakov kresťanstva. Slovo boh tam ani nezaznie a pojem výčitky svedomia je chápaný modernisticky (Musíš odpustit sama sobě. Lítost nestačí, převezmi odpovědnost.) Ellen Page je v bielom veľmi sexi. Holka po zážitku klinickej smrti pocíti potrebu spiť sa do nemoty? Neverím. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (10)

  • Posledný film Elliot Page, kde hrá ešte ženskú postavu. V roku 2020 prešla tranzíciou. (Arsenal83)
  • Postava Jamieho (James Norton) hovorí: „Dnes je dobrý deň na smrť.“ V origináli Kevin Bacon hovorí „hokahay“, čo je indiánske slovo, ktoré znamená, že dnes je dobrý deň na smrť. (Arsenal83)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama