Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (259)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Áno, bola to zbytočnosť. Zbytočnosť točiť remake nedostižného originálu. Ale veď je tu ale predsa mladá generácia, ktorá má averziu dívať sa na niečo staršie, ako 10 rokov. Takže čo všetko pre tieto rozmaznané deťúrence producenti neurobia. Musím ale uznať, že prvá hodinka nebola na zahodenie. Mala grády, napätie a postavy nie sú také zombies, ako som čakal od dnešnej mladej generácie ( napichnutý na sociálne siete ešte aj v spánku ). Potom sa to ale otočí presne tam, kde sa to dalo čakať, na málo atmosférickú ducharinu ( ? ), ktorá vystraší iba neznalých tohto žánru. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nejde mi do hlavy, co si v Hollywoodu slibovali od film, jehož původní verze není žádná převratná pecka. Už na začátku je jasné, jak bude první hodinka probíhat a novinkou jsou pouze vize, prožitky v posmrtném stavu, kolem kterých se točí veškerá pointa. Hned po druhém experimentu se děje totéž opakovaně a po více než hodině chybí jakákoli hororová atmosféra, když nepočítám průměrné lekačky. Tvůrci se snažili dávat postavám velký prostor, ale horor tím trpí na od začátku na tempu. Rýsující se hlavní hrdinka překvapivě zhebne a ostatní z party jsou vesměs nudní, otravní lidé, kterým přejete smrt. Ehm a ono nic, pro mě největší překvapivé zjištění na konci filmu. Některé scény určitě potěší, o tom žádná, ale v nesmyslně dvouhodinové délce je to málo. V závěru nedojde k ničemu zásadnímu a pokusy o nápaditost, ve kterých se měl remake lišit, vůbec nevychází. Naprosto zbytečná záležitost......4/10 ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak hrdinové přicházeli z druhé strany vylepšení a nadržení... ale to je všechno. Nemá to sympatickou partu ani atmosféru originálu a straší se pomocí samých fousatých hororových klišé (rádia žijící svým životem, nějaký přízrak projde za hrdinkou...). Zbytečný remake a přitom ten mámět pořád má potenciál. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nové verze příběhů, které nepřinášejí nic navíc, ale naopak to známé zjednodušují, nemám rád. Tohle je ten případ, protože jediným pro mě zajímavým přínosem je obsazení Ellen Page, jinak nic. Chvíli jsem si říkal, že to nebude remake, ale pokračování, a že Kiefer Sutherland bude hrát tutéž postavu jako v originálu a noví hrdinové najdou jeho frankensteinovské poznámky, ale to jsem si bohužel přál zbytečně moc. Sutherlandova postava byla nakonec zbytečná stejně jako film - není vyloženě špatný (kdo nezná originál, bude asi spokojenější), ale je zbytečný. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

So Schumacherovými hráčmi so smrťou (1990) to má spoločné iba K. Sutherlanda, ale aj on si tu strihol iba takú bezvýznamnú postavičku. Celkovým dojmom sa tento snímok na svoj starší klon absolútne nechytá, a to aj napriek tomu, že tie najzaujímavejšie pasáže boli po technickej stránke modernejšie a lepšie spracované. Dejová linka o dychtivej študentke medicíny, ktorá chcela vedieť čo je po smrti však nepriniesla nič nové, ani objavné a čo je horšie, veľmi skoro začala nudiť. Navyše ma z toho prepadol pocit hlúposti. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 11. července do 1. září 2016 a následně od 24. července do 1. srpna 2017 v Torontu a Oakville (Ontario, Kanada). (BMW12)
  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama