Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (259)

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, na které bych nešel kdyby nebylo žádosti drahé polovičky. Nicméně oproti mým nízkým očekáváním šlo o docela dobrý průměr. Jednoduše řečeno stará nepříliš známá klasika v novém hávu, která si v první polovině hraje na nějaký filozofický horor s odhalením, které ale nepřijde a spíše se zvrtne v souboj o život. Nic lepšího v tom nehledejte. Obsahuje to několik hororových scén, lekaček, ale příběhově nic převratného. Jeden z těch filmů, který stojí za zhlédnutí, ale již ne za připomenutí. A proto toto průměrné hodnocení. Jo a herci byli nakonec fajn. 65% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem neviděl snímek z roku 1990, nejsem zatížen očekáváním, nutkáním srovnávat ani předsudky a hodnotím tedy čistě dojmy z tohoto zpracování. Hráči se smrtí mají zajímavý námět, ucházející dávku napětí i hororových prvků. Čas u tohoto počinu rychle utíká a příjemně se sleduje, neboť je divák v neustálém očekávání, co přinese každá další scéna. Herecké obsazení mi bylo sympatické a při sečtení všech kladů nemám problém hodnotit čtyřmi hvězdami. ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Sákra, vyzáblý Diego Luna s dlouhými vlasy by představoval excelentního Severuse Snapea. A k Flatliners: Původní film neznám, ale tenhle je teda pěkně nesmyslný. Ale ne tak, že bych nevěřila na posmrtný život, nýbrž tak, že snad ani jedna stránka scénáře nenavazuje na tu předchozí. Jako kdyby nikdo nepřemýšlel déle než půl hodiny, o čem že to vlastně všechno je, ale nejen metafyzicky, ale i úplně fakticky. Ach jo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $16,883,115Tržby Celosvetovo $45,158,254Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Oplev nie je zlý režisér ale asi mal okolo seba slabý tvorcovský tím. V prvom rade je to také mdlé, nemá to svoju tvár a je tu aj zlý výber hercov, Diego Luna a Ellen Page mi tam absolútne nesedia, trčia tam ako päsť na oko. /35%/ ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Originál Hráčů se smrtí jsem.... neviděl, takže nemůžu být neobjektivní a zaujatý. A dostal jsem film který není špatný ale zase by se o něm nedalo říct, že by šlo o nějaký masterpiece. Ten film se snaží být chytrý a hrát si na něco víc ale jde pořád o béčko. Lekačky jsou trapné a otravné, film je občas přehnaně směšný i v pasážích kde by být neměl a navíc se v tom nic zajímavého nestane. Pozitivní je chemie hlavních hrdinů a jejich představitelů, zpracování světa po smrti a.... to je vážně všechno. V podstatě to snadno uteče, koukat se na to dá... ale nic převratného to není. Horrový žánr jde zase jednou po hlavě do prd... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 11. července do 1. září 2016 a následně od 24. července do 1. srpna 2017 v Torontu a Oakville (Ontario, Kanada). (BMW12)
  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama