Reklama

Reklama

Před dvaceti lety se Charlie Carbone seznámil s černošským klukem Louisem, který ho zachránil z vody, když se topil vinou mafiánského synka Frankieho. Charlie a Louis zůstali kamarády, i když jsou každý jiný. Dnes je Charlie majitelem kadeřnictví, sní o setkání s milou dívkou, místo toho však neustále tahá z malérů smolaře Louise. Když se nechá přemluvit, aby mu pomohl odvézt několik kradených televizí, zaviní při honičce s policií prozrazení Salova tajného skladu. Zuřící mafián jim dá šanci odčinit, co způsobili, a pošle je do Austrálie s obálkou, kterou mají předat jistému panu Smithovi. Cesta letadlem probíhá poměrně klidně, přestože Louis cestou zjistí, že obálka obsahuje padesát tisíc dolarů. V Sydney si dvojice najme džíp a cestou srazí klokana. Nehybné zvíře Louisovi připomene mafiána Jacka, a tak mu navleče svou bundu a nechá se s ním vyfotografovat. Jenže v tu chvíli klokan ožije a odskáče i s bundou. A samozřejmě také s obálkou s padesáti tisíci, která byla v kapse. Dvojice ho marně pronásleduje. V městečku narazí na ochránkyni zvířat Jessii, která jim poradí, že na něj musí s letadlem a uspávacími střelami. Jenže v tu chvíli už Smith telefonuje Salovi, ten je přesvědčen, že mladíci peníze ukradli. Vyšle za nimi Frankieho, doprovázeného jedním z jeho pistolníků. A tak se v buši rozpoutá nejpodivnější štvanice v dějinách Austrálie. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

jestli hledáte způsob jak zbytečně promarnit půl druhé hodiny života tak Klokan Jack je proto vcelku účinný prostředek. Dodnes nevím jestli Estella Warren byla sjetá, nebo jí někdo neřekl že už jede kamera nebo co se stalo. Za celý film snad nezmění výraz a tvoří tak dokonalý protiklad k přehnaně a blbečkovsky se pitvořícíma Jerry O´Connellem a Anthony Andersonem ()

vito_corle 

všechny recenze uživatele

Klokan Jack je akční komedie, u které jsem se dobře bavil. Trochu přitroublá legrace od začátku až do konce. Ve filmu je ukázaná Australská příroda a divočina. Nejvíce jsem se bavil, když ožil přejetý klokan alias Jackie Nožka.Ústřední dvojice-dva kamarádi z dětství prožijí dobrodružství v Austrálii. Honí klokana s bundou plnou peněz seznámí se s dobře rostlou sexi ochránkyní zvířat a doběhnou záporáky. Žádné velké umění, ale já sem se u vycpaného :) klokana pobavil. ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Dívať sa na počítačovú kenguru, ktorá ani z diaľky nevyzerá živo a hercov, ktorých som nikdy nevidela hrať v ničom normálnom (odmyslieť Transformers v prípade Andersona)? Už len z toho dýcha blbosť. Filmov, v ktorých sa snažia ľudí baviť prdením (koho už len zaujímajú prdiace ťavy?) som videla toľko, že z tohto mi bolo skôr zle než veselo. Fatamorgány nezasmiali, smola hlavných hrdinov tiež nie... To si radšej pozriem Blbý a blbší. ()

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsivé...po shlédnutí tohoto filmu už nemám rád klokany a děsím se k smrti špatných filmů. Jak něco takového mohlo vzniknout? Nejenom, že to (špatně) vyžírá spoustu jiným trapných filmů, ale navíc to je tak nesourodé, hloupé a (neříkal jsem už?) trapné dílo. Asi bych potřeboval balík "úsměvných drog", abych se zasmál jinak než histerickým šklebem značícím, že něco není dobře. ()

Flix 

všechny recenze uživatele

Ubohá komedie, která kopíruje několik věcí najednou. Rádobyvtípky tlustého černocha zapůsobí na málokoho. Zasmát se dá leda tak klokanovi, který je celkem slušně zpracovaný. Zápletka sice není odfláknutá, ale propracovaná taky zrovna není. Nechybí tupý a sentimentální konec. Hlavní hrdina se samozřejmě zamiluje do hezké blondýny, před kterou se nejdřív ztrapní, pak ji sbalí, ta se na něho pozděj naštve, ale zase to dají dohromady. Pokud jste už viděli hodně komedií, tahle vám přijde jako dost podprůměrná... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Když Charlie a Louis letí letadlem, narazí před přistáním do jakési zdi a zničí si tak velkou část levého křídla. Na dalším záběru je ale letadlo opět v pořádku. (Patrik256)
  • Producent Jerry Bruckheimer přidal po zhlédnutí Disneyho Sněžných psů, kteří mají podobnou zápletku, scénu, kde klokan Jack mluví. (HappySmile)

Reklama

Reklama