Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré charaktery sú výborné. Ale ako je už u Soderbergha zvykom nefungujú tak ako by mali. Formálna stránka je rozvetvená, účelová a v zásade bezchybná, ale ku koncu nezostáva prímes inteligentnej krimi, ale skôr scenáristického konštruktu, kde nielenže nefungujú vzájomné vzťahy medzi postavami, alebo ani humor, napätie, alebo kriminálna rovina, ktorá je pritiahnutá za vlasy, ale akosi je tu prezentovaná ako funkčná, ale ani emócie. Neviem čakal som omnoho väčšiu pecku. Toto je zase taký priemer, na ktorý sa bude ľahko zabúdať. Nebyť skvelého Daniela Craiga bolo by to ešte o triedu horšie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem si myslel, že to točil Jarolím, protože obsazení tady připomíná jeho hledání sestavy v kvalifikaci o mistrovství světa. Čáning mi přišel celkem fajn, Adam zabržděnej, Daniel výbornej, Hilary zbytečná, Kejtý Holmsová bez formy a na Rajly se aspoň dobře koukalo, když už nic jinýho. Rozháranýmu mančaftu se snaží pomáhat docela zajímavá strategie "když nevíš co s dějem, tak překvap", jenže výsledek je takovej, že by to tak tak stačilo na českou ligu. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Tady je ředitel. Mám tu ubrousek s vašimi požadavky, co chcete, abyste se v klidu vzdali, a propustili bachaře, které jste zajali. Z pozice ředitele mohu schválit nákup kopií knihy Tanec s draky, aby byla ve vězeňské knihovně doplněna polička se Hrou o trůny." "Jooo!" "Ale problém je, že Vichry zimy a Sen o jaru ještě nevyšly, takže to možné není." "Neee!" "Nedokážu zařídit něco, co je mimo mou kontrolu." "To jsou totální kraviny! George R. R. Martin měl doručit Vichry zimy vydavateli už před dvěma rokama." "To byl původní termín. To se tu i píše. Ale čtu vám to z Wikipedie. Píše se tu, že měl Martin vyčerpávající reklamní rozvrh, a to ovlivnilo termín. Že Vichry zimy nedokázal dokončit." "To nedává žádnej smysl. Ty dva kluci, co byli minulej měsíc převezený z federální, znali všechny novinky o tý kočce s drakama." Jo, life's a bitch. 7/10 ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Film, který to dle mého nebude mít u diváků úplně nejjednodušší. Nejede úplně podle žánrových pravidel, spoustu momentů by se jiní režiséři snažili vypointovat až do nějaké absurdna, Soderbergh se ale stále drží při zemi a věřím, že spousta diváků by právě chtěla, aby přidal tah na branku. Mě si však získala ta lehkost, jakou je celý film odvyprávěn. Celé mi to přišlo velmi přirozené a já se vážně bavila celý film. Nejedná se o nic světoborného, ale stále jsem měla pocit, že Soderbergh to má strašně pevně v rukách a přesně ví, co a jak chce točit. Velmi příjemná jednohubka 70% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Išiel som na to zle. Myslel som si, že režisér Soderbergh vzkriesi Dannyho jedenástku, a len ju dá do vidieckeho šatu. Bol to omyl, hoci určité paralely sú zjavné ( hudobná zložka aj teraz dynamizuje príbeh, nápaditý strih ). Logan Lucky si ide svojou cestou, má svoj vnútorný príbeh, zaujímavú zápletku a vcelku slušný herecký ansámbl. Náramne dobre sa narába s humorom, ktorý je niekedy sofistikovaný, inokedy mu divák úplne prepadne. Snímok patrí do lepšieho priemeru a ako oddychovka poteší. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)

Reklama

Reklama