Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (374)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Soderbergovy snímky mám v poslední době docela rád, ale "Loganovi parťáci" mi vůbec nesedli. Je super, jak je to natočené, jak je zde snaha zachytit jižanské prostředí, což se povedlo, ale dějově mě film prostě nebavil a k jednotlivým postavám jsem se nějak neodkázal dostat. V tomhle to pro mě byla trochu nuda. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Steven Soderberg mě svou režií nikdy nepřesvědčil, ale jeho Dannyho parťáci v Redneck stylu beru všemi deseti. Velmi zábavný a sympatický film s příjemnými herci( Tatum, Craig, Swank excelují) a dost možná jeden z nejpromyšlenějších a nejoriginálnějších Heist filmů, co jsem kdy měl možnost vidět. Občas se vydaří i vtipná scéna, není nouze o napětí, skvěle funguje chemie mezi postavami a závěrečných 40 minut jsem opravdu zíral s nadšením. Velmi milé překvápko, v takovou spokojenost jsem ani nedoufal. Skoro 5. 85% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh rozhodne netrpí problémom dostať do svojich filmov známe mená. A preto Dannyho parťáci z vidlákova majú v svojom tíme Bonda, vnuka Dartha Vadera, vnučku Elvisa Presleyho, dvojnásobnú držiteľku Oscara, jedného z najvtipnejších ľudí animovaného sveta a aj bývalú prvú dámu scientológie. Loganovi parťáci majú fajn zápletku. Všetko je dobre prešpekulované. Ale väčšinu času sa film venuje zoznamovaniu s postavami a ich vzájomným vzťahom. Chýba tu väčšia zábavnosť, väčšia akčnosť. Navyše záver moc neuspokojil. Človek čaká dannyovský zvrat na druhú, ale toto mi prišlo akési plané. Pochvala za Hru o trůny. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet síce obohraný (niečo v štýle návodu ako spraviť dokonalú lúpež), no snímok disponuje výbornou Soderberghovou réžiou a celkom premysleným scenárom, takže samotný návod na lúpež vyznel zaujímavo. Samozrejme, plán obsahoval veľa miest kde sa mohlo niečo pokaziť, alebo kde by realita dostala riadnu facku, avšak to ani nebolo podstatné. Dôležitejšie bolo, že sa na to pozeralo dobre, miestami to bolo i humorné a čas pri tom zbehol ako voda. Soderbergh vie skrátka príbeh divákovi zaujímavo podať, jeho štylistické prostriedky sú jedinečné. Až do takej miery, že mu človek prípadné nedostatky dokáže z časti odpustiť. Nadpriemer. 75/100 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

-"We're living with the Lord now. Which means on the light side of the raw." Nikdy bych nevěřila, že Channing Tatum a Adam Driver by mohli být přesvědčivými bratry, a ono jo. Bohužel je ale celý film až na drobné ostrůvky vtipnosti jakýsi nemastný a neslaný, úplně to do sebe nezapadá, a nejspíš proto film jen tak prošuměl a vyšuměl bez povšimnutí. Například po celém představovacím medajlonku Sebastiana Stana jsem předpokládala, že se s jeho postavou bude ještě nějak hrát... a ono ne, jenom to tam prostě bylo, protože humor asi? Nebo výplň času, nebo to mělo odvést pozornost publika (od čeho?), nebo došlo k vystřižení materiálu, který by vše předchozí zužitkoval? No zkrátka pár pěkných absurdních rozhovorů (vyjednávání o The Winds of Winter rulez) funkční film nedělá. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)
  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)

Reklama

Reklama