Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celá ta loupež byla na partu vesnických balíků až příliš sofistikovaná, ale to je tak jediné, co můžu filmu vyčíst. Soderbergh sice ničím nepřekvapil a naservíroval klasickou loupežárnu mixlou útěkovkou, ale díky celkem solidnímu vypravěčskému tempu se na to koukalo dobře a kupodivu mě bavilo i ústřední herecké duo Driver-Tatum, které za normálních okolností moc nevidím. Pokud jde o komediálníé rovinu, tak ani tady se člověk nenasměje, ale takový ten pohodový pocit je tu všudypřítomný a to mě ba. 80% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vidláčtí Dannyho parťáci? Jo a kdo říká, že ne, tak se plete. Soderbergh mě tímhle vážně dostal. Lepšího duchovního nástupce své oblíbené série snad ani natočit nešlo. Pohodová odsýpající stopáž, skvělé herecké obsazení (hlavně Craig v netradiční roli je vážně super) a parťáci se zkrátka nikde nezaseknou ani na chvilku. Po nenápadném začátku sice není úplně patrné, že by daný námět byl nosný ke zpracování, ovšem jakmile se rozjede ona vloupačka a Tatum s Adamem Driverem pomaloučku polehoučku odkrývají své plány, je to prostě paráda. Ta Stevenova několikaroční odluka od natáčení filmů tedy stála za to a já doufám, že i přes nepříliš působivý start v amerických kinech budou nakonec producenti v černých číslech. PS : Game of Thrones gag vyloženě boží. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Poměrně dlouho jsem si myslel, že udělím filmu dvě hvězdičky, ale díky druhé polovině jsem se nechal obměkčit a přidal jsem třetí. Channing Tatum mě ani tentokrát nepřesvědčil o tom, že je herec, měl jsem pocit, že jediný, kdo by stál díky svému výkonu za zmínku, byl Daniel Craig. Snímek mě do poloviny nijak zvlášť nebavil, později se situace lehce zlepšila, ale pořád jsem měl dojem, že se dívám na něco, co už jsem viděl (několikrát). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Soderbergovy snímky mám v poslední době docela rád, ale "Loganovi parťáci" mi vůbec nesedli. Je super, jak je to natočené, jak je zde snaha zachytit jižanské prostředí, což se povedlo, ale dějově mě film prostě nebavil a k jednotlivým postavám jsem se nějak neodkázal dostat. V tomhle to pro mě byla trochu nuda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešil ma ansámbel kvalitných hercov, ktorý nemali problém začleniť sa do natáčania buranskej komédie, kde je vidiecka časť Ameriky brutálne dehonestovaná svojou blbosťou, ale zároveň glorifikovaná za svoje vynaliezavé schopnosti. Nie každý Hillbilly je skrátka demento a má rad dobytok zo zadnej strany. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)
  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)

Reklama

Reklama