Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh rozhodne netrpí problémom dostať do svojich filmov známe mená. A preto Dannyho parťáci z vidlákova majú v svojom tíme Bonda, vnuka Dartha Vadera, vnučku Elvisa Presleyho, dvojnásobnú držiteľku Oscara, jedného z najvtipnejších ľudí animovaného sveta a aj bývalú prvú dámu scientológie. Loganovi parťáci majú fajn zápletku. Všetko je dobre prešpekulované. Ale väčšinu času sa film venuje zoznamovaniu s postavami a ich vzájomným vzťahom. Chýba tu väčšia zábavnosť, väčšia akčnosť. Navyše záver moc neuspokojil. Človek čaká dannyovský zvrat na druhú, ale toto mi prišlo akési plané. Pochvala za Hru o trůny. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Soderbergh exceluje se svými parťáky, protože tahle loupež trumfne i Dannyho parťáky a i jiné filmy, ve kterých se loupí. Film je nejvíc silný v příběhu, v postavách a v humoru. Zdejší humor, neni žádný Deadpool, ten humor je spíš takový situační, ale když se něco vtipného stane, tak se opravdu od srdce zasmějete. Je to takový pohodový film, nikomu se nijak výrazně neublíží, až tedy na ty dvě ega, těch dvou blbců, kteří si o to stejně koledují. A tak největší problém, spočívá v prvních patnácti minutách, filmu to docela trvá než se rozjede, ale jak nastoupí žlutý Craig, tak se film rozjede a vydrží to až dokonce. Jo ten konec, ten byl opravdu, jedna z největších vochcávek vůbec. Za zmínku ještě stojí, malá miss krásy, která místo toho aby se zvrhla v odporné buranství, se zvrhne v jednu z nejkrásnějších a nejvíc dojemných věcí.Rád bych napsal k filmu víc, ať už k propracovanému příběhu, k bizarním postavám, ale to bych musel spoilerovat a to se mi nechce, prostě jděte na film. Maximální doporučení, je to překvapení, je to nečekané a to víc je příjemnější. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zábavná Soderberghova variace na ohraná klišé zlodějských filmů aneb Vidláci v akci. Nejzábavnější byl Craigův expert na výbušniny Joe Bang, ale ani Tatum s Driverem za ním moc nezaostávali. Dobře napsané postavy se srozumitelnými motivacemi vyplývajícími z jejich sociálního postavení jsou dobrým základem, přidanou hodnotou je režisér, který má pro látku cit (a rozhodně se na rozdíl od českého distributora nesnažil o další Dannyho parťáky). ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky mám rád. A když jsem zjistil, že Soderbergh natočil další vychytralou pytlačinu, tentokrát však pod palcem amerických rednecků s tím legračním přízvukem, nemohl jsem se dočkat, až to vočíhnu. Bohužel, ve výsledku jsem byl dost zklamanej. Celkový nápad toho, že promakanou loupež provedou dva vidláci je pěkný, ale implementován byl dost nudně a nefunkčně. Ano, jsou tam sekvence chytré a promyšlené, ale celkový průběh příběhu moc nedokázal udržet moji pozornost a přistihl jsem se, že spíše často koukám do mobilu a čtu si naštvané reakce od "vlastenců", kteří mi na youtubu píšou, že jsem vlastizrádce, protože nebudu volit Zemana. Naštěstí oba hlavní představitelé jsou sympaťáci (Ano, i Channing Tatum), takže tím se to krapet vyrovnává, plus film umí i pobavit. Ale jinak to byla nuda, sorry jako. Slabší 3* ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Soderbergh rozhodně nezklamal. Parťáci na první pohled upoutají svým vidláckým vizuálem a vcelku zajímavými postavami, které vesměs hrají známí herci. Jejich výkony jsou v rámci jejich rolí vyrovnané, přičemž výrazněji vyčnívá Craig, kterému role sedla jako prdel na hrnec. Příběh funguje (jak sociální traumata, tak i loupež) a hudba funguje. Důležité je však podotknout, že vtipu tu není tolik, kolik by člověk na první pohled očekával. Když už se ale objeví, je naprosto delikátní (medvěd v lese, či trauma čtenářů Hry o trůny - budu plakat, protože jsem stejně klamán, jako vězni / kluky z federálního na mou duši nenávidím). Z menšího množství humoru také pramení to, že film občas nemá takový tah, jak bych si představoval, ale jako nejlepší čtyřhvězdičkovou jízdu letošního roku ho nemám problém akceptovat. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo 35 dnů. (PaTeXx)
  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)

Reklama

Reklama