Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha ! Na čo som sa to ja zase len dal, tento film som si vlastne zapal len kvôli herečke Erice Durance a jej zvodným krivkám, to že ako bonus tu budú krivky aj Sonya Salomaa som nečakal, vlastne tú herečku ani nepoznám, ale berem to ako malý bonbónik a zvyšok filmu je otras ... úplne by stačilo ak by obe slečny pobehovali na hore bez ako začal začiatok filmu a pozabíjali tam pár Zombie ,.. možno by to bolo aspoň na jednu hviezdu ... možno ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No kurva...neviem ako začať, prvých 20 minút bolo vážne nudných a vlastne ich môžete preskočiť, pretože tento B-čkový ( teda skôr C-čkový ) filmík nemá žiadny dej a tak vám nič podstatné neunikne ( teda až na pár obnažených mladých dám ). Potom sa to ale rozbehne a útok na chatu ktorú obliehajú stovky zombie nemá chybu. Neskutočné množstvo bullet-time ( každá postava má minimálne jeden spomalený záber pri ktorom ich kamera obletí a oni nahodia riadny bad-ass výraz ) prelínané zábermi z hry. Nebudem tu rozoberať to, že herci sú príšerní ( teda až na hlavnú hrdinku ktorej veľké proporcie nezabudnú na konci filmu zvýrazniť ) a podobne aj dialógy, ktoré sú nechcene smiešne. Nemal som Uweho rád, pretože som si myslel, že točí nudné sračky ( Alone in the Dark, BloodRayne ) lenže pán režisér dokáže natočiť aj zábavnú sračku a to sa mi páči.... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Klasická céčková perla. Po mizerné první polovině se rozpoutá úchylně pitomoučká akční smršť samoúčelného bullet timu, technických a skriptových chyb a dialogů typu: "VY JSTE OŽIVIL TY MRTVÉ, ABY JSTE ZÍSKAL NESMRTELNOST... PROČ?" - "ABYCH ŽIL VĚČNĚ." Pominu-li dechberoucí desetiminutový masakr před chajdou, dostala mě hlavně scéna, ve které hlavní hrdina musí přihlížet, jak jeho přítelkyni rozsápou zombies, kamera najede na detail jeho tváře, hrdina zavře zdrceně oko a hlavou mu proletí asi minutu dlouhý zběsilý videoklip z předcházející bitky se zombiemi, prolínačka na to jak otevře oko a kamera s krytem zasahujícím shora do záběru od něj odjíždí... A jak vypadá ve filmu podle počítačové hry smrt postavy? Kamera ji zpomaleně v podhledu obletí, načež následuje rudá zatmívačka... Tohle se zkrátka musí vidět. Bože, ta láska je kurva. Ať žije Uwe Boll!!! ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Dnes mám „Uweho chvilku“, takže začnu zkráceně od začátku. HotD je můj první „video kontakt“ s Bollovým fušováním do filmařiny, na který jsme narazil pomocí trailerů na DVD. A oproti mnoha zdejším uživatelům jsem se relativně i pobavil. Každý kdo tak nějak sleduje film, jež je založen čistě na video hře a věrně kopíruje její koncept a ke všemu se s Bollovým filmem nikdy před tím nesetkal (podobný názor jako Hitman_47) dělá možná předčasně brutální závěry nebo jen ze „setrvačnosti“ k Uweho pozdější tvorbě solí odpad za odpadem! Možná chyba, možná ne, ale pro mě jednoznačně „nejlepší“ Uweho film a snad jediný koukatelný!!! Slušné tempo, brutálně drsný soundtrack, který drží akční gore masakry vcelku pokupě, první hrátky a experimenty s kamerou a pěkné, leč neohrabané obsazení mě nutí vysolit 2 hvězdy. Což je pro Uweho až nad hlavu… ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Peechovina jak mraky ;]] Bohuzel/Bohudik jsem gamesou, podle ktere to je nenakazen, ale myslim, ze dobry film poznam a tento to neni ani v nejmensim ;]]] Ale abych taky neco pochvalil - Jurgen si udelal na Uweho cas, a kdyz byl na scene dalo se na to kupodivu i divat - preci jen charisma nema kazdy, ze Damone? ;]] Taktez plavecke vykony zucastnenych nemrtvych by musel pochvalit i Thorpe, ale jinak hnus zpomalenych super zaberu a nudna radoby umelecka vyvrazdovacka a la Hard-Boiled - nuda k uzoufani. Doufam, ze se nedockame pokracovani, to by se na to musel snad prijit podivat i Fulci...... ;]]]] ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Film sa odohráva pred udalosťami z prvej videohry "House of the Dead". (matt6)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 3. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)
  • Snímek se umístil na 35. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama