Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Po několika neúspěšných pokusech o umělé oplodnění si herečka Anna Victoria Alcott (Emma Roberts) nepřeje nic jiného, než založit rodinu. S tím, jak roste rozruch kolem jejího nedávného filmu, se obává, že se na ní něco zaměřilo – a to i na její snahu o rodičovství. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trápny pokus čoraz trápnejšieho Safri dua Playe-A-Live Murphy&Falchuk ako tak obmeniť a napodobniť pomerne úspešné Polanského Rosemary má dieťatko. Svetlých zábleskov je pomerne veľa, ale celkovo je to taká vata okolo dlho očakávaného prekvapivého rozuzlenia, ktoré ale bohužiaľ nepríde. Okrem toho otrepaný matriarchát, zlí biely ujovia čo ovládajú svet, kedy konečne ženy budú môcť natočiť feministický horor (výsledky všetci poznáme), za všetko zlé vo svete môžu muži a bolo by lepšie keby vymreli. Ak je to tak tak určite treba začať s pánmi Murphym a Falchukom... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každou další sérii si říkám, kdy FX AHS zatne tipec a už žádná další nebude. Nevím, jesti jim docházejí nápady nebo toho má Mruphy moc a nedokáže se soutředit na to, aby napsal něco kvalitního, ale tohle byla průměrná bída. Delicate se mi líbila o chlup víc než předchozí série NYC. Navzdory tomu, že nemám v lásce Emmu Roberts ani Kim Kardashian - ta mě ale docela mile překvapila - role Shiboan ji vcelku sedla, protože jako sama podnikatelka nemusela moc hrát, ale nedokážu si jí představit v jiné roli. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Bohužel jedna z nejslabších řad. Úvod mě celkem navnadil, následně mě díly bavily na střídačku trochu méně nebo trochu více. Bylo to prostě celkem fajn. Pokud jste viděli nějaký horor s těhotenstvím řízlým démonstvím, nejspíš vás to vůbec nepřekvapí. Hodně halucinací, trocha body horroru a nechutností. A samozřejmě dle standardu tohoto seriálu, hajzlové jsou vlastně úplně všichni. Nebylo by to ovšem AHS, kdyby to finále opět nepohřbilo. Asi nejkratší díl, co kdy tahle antologie měla, zase zanechal hořkou pachuť. Nevím, jak moc za to může ta stávka, kvůli které poslední čtyři díly dorazily téměř o půl roku později, každopadně je to fakt špatně a nechápu, jak to někdo mohl považovat za uspokojivý konec. Nedává smysl a člověk ani neví, co se to vlastně stalo. Na pavouky, které jsme mohli vidět v každém díle, se autoři taky vykašlou a nic z toho není. Pochválit mohu herecký výkon Emmy Roberts, která se opravdu hodně snažila. Překvapila mě taky Kim, která do svojí role padla dokonale -  a to se čemukoliv Kardashianovskému skoro vyhýbám. Z minulých sezón se pak už příliš známých tváří nevrátí - Billie Lourd a Leslie Grossman snad většinu svých scének natočily za den, jak málo screen timu mají. A pak je tu taky skvělý Denis O'Hare, který ovšem taky moc příležitostí předvést se nedostane a na konci série pro jistotu chybí úplně - nejspíš na to pozdější natáčení neměl čas. Příliš tak Delicate doporučit nemohu. Pokud vás nechytne první díl, asi ani nemá cenu sledovat dál, nerozjede se to. Já jsem aspoň rád, že jsem si prvních pět dílů kvůli čekání na Disney titulky nepustil tehdy v říjnu a mohl jsem si teď vše sjet najednou. Tak schválně, jaká čeká AHS budoucnost. Bude 13. řada ta poslední? Vrátí se do ní víc našich oblíbenců? Možná by nebylo od věci si dát rok pauzu a naservírovat odchod ve velkém stylu. Podle mě se tak ale nestane, ono se to prostě radši nějak doklepe. ()

Petrichor8

všechny recenze uživatele

Po poslednych seriach, ktore boli pre mna skor sklamanim nez pracou hodnou Ryana Murphyho som naozaj prijemne prekvapena. Emma dokonale stelesnila neznu kvetinku, ktora napriek tomu, ze bola na pokraji totalneho nervoveho zrutenia, tuzila po tom, po com tuzia vsetci, ktori snivaju o slave a bohatstve v diablovom epicentre (Hollywoode). Kim naozaj prekvapila, hoci som ju podcenovala, ale to asi z dovodu, ze sa v roli diablice Siobhan nasla. A hoci je serial fikciou, ja verim, ze toto mozno v inom svetle sa naozaj deje rovno pred nasimi ocami. *Kto si pozrel seriu bez toho aby poznal brilantnu Miu Farrow v Rosemary’s baby by to mal okamzite napravit. Po flopoch poslednych serii, kedy som dala max 3 slabe hviezdy aj to vela krat z dovodu, ze Murphy je naozaj vynimocny, davam 4* ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série od, inu možná i od úvodní pětice. Teda mohla být, kdyby se drželo tempa úvodních šesti epizod a možná nezachvátila produkci SAG-AFTRA stávka.. V současnosti bojující Anna Victoria Alcott, v podobě navrátivší se tváře seriálu Emmy Roberts, na dvou liniích, aby souběžně mohla oslavovat úspěchy na herecké dráze i zasévat základy rodinného krbu, co je přednější, čemu dát přednost. Není větší otázka feminismu, než tato.. Volba nebude lehká, navíc když nejen se svým okolím se bude muset Anna postavit i skupince čarodějnic, které udělají vše pro to, aby Anna neuspěla.. Opět solidní příběh často uskakující do mystické či snad metaforické roviny a představuje moderní variaci na Rosemary má děťátko a do posledních chvíle si nejste jistí, kdo je na jaké straně.. Nejoblíbenější postavy - Anna Victoria Alcott (Emma Roberts), Siobhan Corbyn (Kim Kardashian) a Nicolette (Michaela Jaé Rodriguez). 75% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • Tato série vychází z knihy „Delicate Condition“ od Danielle Valentine. (Edithiel)
  • Když je Anna (Emma Roberts) v obchodě, tak drží dětské oblečení. Poté, co se lekne, ho ale upustí. V dalším záběru už ho ale zase drží v ruce. (Duoscop)

Reklama

Reklama