Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je roku 2016 zvolen novým prezidentem USA Donald Trump, začnou se Ally vracet staré fóbie s klauny a se svojí partnerkou Ivy se bojí, že přijdou o svého adoptovaného syna Oze... (TV Prima)

Recenze (27)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda sedmé sezóny byla sice lepší než mnohé díly předchozí řady, to ale není žádná pochvala, to je krutá realita. Ať jsem hledal, jak jsem hledal, kromě krátkého vstupu Twistyho jsem horor nenašel a Sarah Poulson jsem musel všech šest předchozích sérií doslova přetrpět a nejsem si jistý, jestli to zvládnu i posedmé. Štvala mě tady fakt příšerně. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok s rokem sešel a American Horror Story je znova tady. Seriál který je společně s Hrou o trůny prozatím nejlepší stále běžící seriál je zpět a opět se jde do jiného těsta. Začínáme zhurta kdy se nejhorší noční můra Američanů stále skutečnosti: Donald Trump je prezidentem USA. To ale teprve rozehrává seriál. Začínají úvodní titulky (který jsou strašně skvělý- https://www.youtube.com/watch?v=6yNRjCIlmgE) a po nich se ihned vrháme do akce. Twisty v podání Johna Carolla Lynche je zpátky a už jenom těch pár minut zaručuje, že je to pořád ten správný šílený klaun. Skvělé se rozehrávají postavy kde vedou stálice seriálu Sarah Paulson a Evan Peters- Ally Sarah Paulson se totiž musí potýkat s několika fobiemi a Kai Evana Peterse... je stejný magor jako většina předchozích Petersových postav v American Horror Story. Seriál pořád dokáže nalákat, pořád se nebojí nového stylu vyprávění a snad tedy bude radost těch dalších 10 dílů vidět. Už po jednom díle totiž cítím vzrušení a těším se jak se celá řada vyvine. Předchozí série my totiž vždy do sebe skvěle zapadly. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co jsem čekala, teasery vypadaly dobře, úvodní znělka psycho, jak má být. Téma super. Když zvolily Trumpa, tak jsem si říkala, že by to mohlo být další téma AHS a heleme se. Jak se to prolíná s těmi klauny, tak by to mohlo být zajímavé. Je jich tam možná, ale trochu moc. Sarah hraje zase hysterku a Evan nějakého miglého psychouše. Jsem zvědavá, jak se to celé vyvine dál. Zvlášt postava Kaie a ti klauni. Zatím za mě průměr. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dočkal další série mého oblíbeného seriálu. Po prvním pilotním díle mám dobrou zprávu zaujalo mě to a jsem zvědavej, jak se to bude dále rozjíždět. Nejsem volební maniak, uřvaná psycho ženská (Sarah Paulson) taky nepatří mezi oblíbené, slečna (Billie Lourd) na hlídání syna vypadá, že si libuje ve vraždách a myslím, že taky bude zásadní postavou, kdo by neměl rád klauny víc než děti ano je to, tak a navíc Twisty je zpátky, což jsem velice rád a náš modrovlasý (Evan Peters) se projevuje jako řádný magor, který ještě pobaví. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cult sa rozbehol asi najslabšie zo všetkých sérií, bez sympatických postáv, ktoré diváka skôr odlákajú od sledovania série. V ponúknutých charakteroch nájdete slabosti alebo hlúpu, agresívnu snahu o zmenu, s ktorou sa nedá súhlasiť, pobaviť však môže. Reakcia na zvolenie Trumpa je rozbehnutá sľubne, jeho volič je zobrazený priam dokonale. Je našliapnuté na neštylizované násilie, čo je v danej téme dobrá voľba. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama