Reklama

Reklama

VOD (1)

Imitace je nejlepší forma tragédie. Kápnout božskou není med. (Disney+)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby závěrečná epizoda neobsahovala společné vyprávění Montany a Ding Donga.... pardon, Trevora, zřejmě bych z hodnocení jednu hvězdičku stáhl. Tohle duo mě ale dokázalo slušně pobavit a občas i rozesmát, takže jsem se rozhodl být shovívavým (ač zklamaným) divákem. Výsledek byl poněkud tristní: potoky krve, trocha humoru, žádné napětí ani atmosféra a něžně rodinné finále- na seriál, který má horor přímo v názvu to bylo chabé skóre. 3*- ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem čekala o dost větší průser, ale musím uznat, že nakonec to taková hrůza nebyla. Naštěstí se ne tak úplně potvrdila moje původní domněnka, že půjde jen o jednu velkou krvavou řež a toho jsem se bála nejvíc. Co mě ale docela zarazilo, že příběh jde opět odzadu a nás posouvá o několik let. Už z prvních pár minut se dozvídáme, jak vlastně pokračoval předchozí díl. A události vysvětlené tímhle způsobem a doplněné pomocí flashbacků já moc nemusím. Do finálního dílu se vrací další známá tvář z předchozích pár sérií, které je vše stejně jako divákovi dopodrobna vysvětleno, co a jak se událo. Účast této postavy v seriálu je sice hezká ale prakticky zbytečná tvůrci díky ní jen našli asi nejschůdnější cestu, jak vše uzavřít. Jinak jak jsem se obávala by to bohužel nešlo. Alespoň se v kostce odpovědělo na všechny dosud nevyřešené otázky a příběh končí až překvapivě dobře. I přes opravdu směšnou zápletku pro zdramatizování děje a pár opět trochu nelogických situací je to nakonec docela povedené finále. Hodnocení: (4*) ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na záver rozprávania série si tvorcovia pripravili postavu nováčika - nie je oboznámený so všetkými vzťahmi a udalosťami, každý mu všetko vysvetľuje. Navyše, jeho postava zaujímavá nie je, ako to už býva u takých hrdinov, ktorým treba každú vec vysvetľovať. Zaujímavý je jeho herec, ako aj ostatní ďalší. Príbeh šiel uzavrieť aj bez neho, takže je skoro zbytočný, no scenár bol napísaný s uzavretím všetkých otázok. Herecké zastúpenie, skvelé technické spracovanie a kvalitný soundtrack však nedokážu zakryť neprepracovaný dej s očakávanými zvratmi, hlúpymi náhodami a nevýraznými postavami. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 30tich rokoch, v roku 2019 do kempu Redwood prichádza syn Benjamina Richtera s nádejou, že nájde svojho otca. Postupne spoznáva nielen Montanu a Trevora, ale aj Nočného Stalkera, kvôli ktorému z kempu utečie. Nakoniec aj Donnu a Brooke, a napriek ich varovaniu sa do kempu vráti, pretože sa túži stretnúť so svojim otcom. Netuší, že v perku stretne aj Montanu, o ktorej boli všetci presvedčený že sa jej nadobro zbavili...slušný slasher a dôstojná rozlúčka s kempom s využitím novej postavy, ktorej mohli duchovia Redwoodu vyrozprávať svoj príbeh a niesť trochu svetla aj pre nás divákov. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gore, že sánka dole, ale vôbec, krásne sa to uzavrelo...Názory lietajú hore dole, ale pre mňa výnimočná séria- drzá, krvavá, twisty všade, a zároveň krásna pocta 80's flákom, a tak to má byť! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku epizody hraje „I Ran“ od A Flock Of Seagulls a po ní následuje „Turn Up The Radio“ od Autograph. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje „The Living Years“ od Mike + The Mechanics. (Duoscop)

Reklama

Reklama