foto

Tara Karsian

  • nar. 5.8.1965 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wind River
2014 BFFs
2013 First Period
2011 Arthur and the Bunnies
Hello Caller
Sassy Pants
Terri
2010 Gerald
2008 Roztleskávač
2007 23
The Pink Conspiracy
2006 Outside Sales
2004 Závist
2000 Boys Life 3
1992 Spolubydlící

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (8)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Monster in the Closet (S04E06)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2013 Shameless (TV seriál)
Where There's a Will (S03E08)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
Ženáč (S15E15)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Živ a zdráv (S04E05)
Orli a andělé (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
2006 Lovespring International (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
The Singles Table (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk v plachtě (S02E03)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ji najde? (S01E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Silný střed (S05E16)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Aby láska fungovala (S03E06)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Emeril (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Life's Work (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Aaron (S08E08)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 BFFs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace