foto

Tara Karsian

  • nar. 5.8.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kate in Oxnard
Made Public
Mother's Little Helpers
The Cleansing Hour
2018 Beerfest: Thirst for Victory (TV film)
2017 Wind River
2016 People You May Know
2014 BFFs
2013 First Period
2011 Arthur and the Bunnies
Hello Caller
Sassy Pants
Terri
2010 Gerald
2008 Roztleskávač
2007 23
The Pink Conspiracy
2006 Outside Sales
2004 Závist
2000 Boys Life 3
1992 Spolubydlící

TV seriály

2019 Smrt nás spojí (TV seriál)
Můj bože (S01E06)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Home Improvement (S04E08)
American Horror Story (TV seriál)
Final Girl (S09E09)
True Killers (S09E04)
Camp Redwood (S09E01)
2018 Love Daily (TV seriál)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Buck, Actually (S02E08)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (8)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Judgment (S01E06)
The Magician (S01E05)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Monster in the Closet (S04E06)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a velký vztahový průšvih (S02E87)
Charlie a sexy ajťačka (S02E76)
2013 Shameless (TV seriál)
Where There's a Will (S03E08)
2011 S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with the Baby (E22)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
Son of Mann (S03E08)
2009 Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
Ženáč (S15E15)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Živ a zdráv (S04E05)
Orli a andělé (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
Keep Your Damn Wings Off My Nephew (S01E04)
Vincentův svět (TV seriál)
Garyho stůl (S04E08)
Pohotovost (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S13E19)
2006 Lovespring International (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
The Ten Percenter (E06)
The Singles Table (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk v plachtě (S02E03)
Pohotovost (TV seriál)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 Chlapi sobě (TV seriál)
Crimes and Mini-Wieners (E17)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ji najde? (S01E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Silný střed (S05E16)
Pohotovost (TV seriál)
Dům snů (S12E06)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Aby láska fungovala (S03E06)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Reba randí (S02E08)
2001 Emeril (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Life's Work (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Aaron (S08E08)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Alf (TV seriál)
Umělecká kariéra (S04E16)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 BFFs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky