Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na půdorysu parodování televizních zpráv, dokumentů a reklam vznikla zábavná reflexe své doby se solidním nadčasovým přesahem. Na konci každého dílu se objevovala krátká "sklepácká" parodie jazykových kursů němčiny Alles gute v podání Milana Šteindlera a Davida Vávry. Prvních pět dílů moderoval Vlastimil Zavřel, zbytek Petr Čtvrtníček. S minimálním rozpočtem se dařilo vytvářet solidní napodobeniny předražených televizních reklam, nevybíravé satirické šlehy se nevyhnuly patrně žádnému z významých politiků a hrubozrnný humor se čas od času setkal se silným odporem "postižených" celebrit, jejichž protesty patrně přispěly ke stažení pořadu z vysílacího schématu České televize. Kultovní televizní pořad devadesátých let. (MarekMotor)

(více)

Recenze (258)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Kvalitní, kulturní a chytrá zábava. Snad vyjde v levných cd. Vyměnil bych to za jakéhokoli namluveného Horníčka a jemu podobné. Toto je něco, co stojí mimo tradiční zábavu. A v tom je to skvělé a průzračně krásné. Když se na to dívám je to, jako bych se vynořil ze špinavé vody a konečně viděl čistotu. Tu čistotu, která bují z této komedie. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Väčší omyl som tu v rebríku nevidel! A dosť sa divím ako tak skrolujem komenty, že som v tomto sám. Síce nie som "Husákový dítě" a teda argumenty, že tomu nemôžem rozumieť, nech sa páči... Ale toto je vážne kktina bez námahy, bez akejkoľvek ambície urobiť niečo čo by minimálne formou mohlo chytiť aspoň priemernú úroveň. Bezkonkurenčne najhoršia vec, čo som od bratov videl. ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Prakticky výcuc toho, co se v tomto televizním pořadu za ty roky objevilo. Nejedná se dle mého o to nejlepší, ale i tak je to kvalitka. Víceméně se podle tohoto filmu dá poznat, kdo má a nebo nemá smysl pro humor a umí se zasmát sám nad sebou a nad světem ve kterém žije. Zázrak je, že toto vzniklo v ČR a dost mi podobný pořad chybí. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nemám istotu, či som si pozrel správnu verziu, pretože som v niektorých príspevkoch čítal o nezhodách autorov, ktoré ma zaujímajú ešte menej ako samotný produkt. Chápem, že od turbulentnej doby nás delí už takmer 30 rokov a dobové vtipy sú pre mladú generáciu nezrozumiteľné a pre mňa nevtipné. Česká soda mi svojou šablónovitou koncepciou, prvoplánovým humorom a nedostatkom vkusu pripomenula obdobné  Tele tele. A aj keď sa rád zasmejem, humor produkovaný hercami divadla Sklep vo mne vzbudzuje nanajvýš pousmiatie prekryté pocitom trápnosti. ()

Zajímavosti (6)

  • Tvář, která se objevuje v úvodní znělce, patří fotografovi Karlu Mesnerovi, příteli Fera Feniče. (sator)

Reklama

Reklama