Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Superlacna kopia Under Siege 2. Film tak mizerny, ze je to neskutocna sranda. Slovenski teroristi, nahanacka v Bratislave natocena v Rumunsku, velkolepe výbuchy TT modelov vlacikov a kopa dalsich neuveritelnych scen. Moje obrovske guilty pleasure. To proste musite vidiet. Edit: Vdaka redabingu s Pomejem som si to po rokoch znova pozrel a tentokrat mi to uz ani nepripadalo vtipne. Imbecilne vystavana zapletka skôr nastve ako pobavi. Vsetky akcne sceny su zostrihane tak zbesilo az su neprehladne podobne ako akcia vo filmoch sucasneho najhorsieho akcneho rezisera Megatona. Ako pokazena ceresnicka na torte tu otravuje svojimi hereckymi kreaciami aj neznesitelny mlady Van Damme. Takze tu jednu hviezdicku nakoniec nechavam vdaka slusnemu poctu akcnych scen. Sice su mizerne zostrihane, obcas maju triky uplne k smiechu, ale oproti sucasnym extremne podfinancovanym filmom Van Damma a spol. su stale relativne velkolepe. 1/10. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, regulérně nejhorší Van Dammův film, co jsem měl tu čest vidět, a který si opravdu toto opodstatnění právěm zaslouží. Profesionální zpracování je hodně znát, a nejvíc jsem si toho všiml na konci, přivelké detonaci vlaků, při které oko lačnící po akci neskutečně zaplesalo, na jednu stranu, na druhou stranu jsem brečel, při pomyšlení, do čeho se to Žán Klód zaplet. Jak se vůbec mohl v takovémto filmu objevit? No on tam kope, takže proč by ne. Jen je to tak dokonale sestříhaný, že není vůbec nic vidět, no a občas je to sestříhaný ještě líp, že jsou dvě obrazovky rozdělený, aby toho bylo vidět víc, ale přitom toho je vidět ještě míň. Nakonec je to tak blbě sestříhaný, jako bych koukal na pásku z Kruhu, a hekticky nevěděl nad čím přemýšlet dřív. Jsem opravdu rád, že to mám za sebou, bylo to utrpení, ale stálo to za to. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// WTF? Čekal jsem akční béčko. No a z počátku jsem se i celkem bavil. Ovšem jízda Bratislavou mi příšla jakože mimo. Nevím proč, ale amíkům na jejich území věřím, že můžou mít na každém kroku ozbrojenou armádu. Tedy hlavně když je v okruhu nějaká zašlá akční hvězda. Ale na Slovensku v Bratislavě?. Místo které je pro Brňáka blíže než Praha. Prostě jsem tomu nevěřil ani včerejší den. PO nasednutí do vlaku -> teroristé -> biologická zbraň !!! a k tomu všemu žán kloud vám dám. Prostě trapas, který se vrašil jeden za druhým. Bohužel logika děje, dialogů, chování šla jaksi do hajzlu... Ježíšku zachraň nás. Né, je to škoda, mohl to být slušný akčňák/// Celkem 45%/// ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film so Jean-Claude Van Dammom, ktorý patrí medzi jeho najhoršie filmy. Má dosť dobrý príbeh o agentovi, ktorý dostane za úlohu doprevádzať schopnú zlodejku na jej ceste vlakom do Mníchova, ale vlak je obsadený teroristami, ktorí získajú ukradnutú biologickú zbraň a tak musí agent urobiť všetko preto, aby celú situáciu zachránil. Spracovanie ale určite mohlo byť aj lepšie, filmy s podobnou zápletkou, kde akčný hrdina čelí skupine teroristov na uzavretom priestore mám veľmi rád, ale tu je to podané len priemerne, už celý úvod pôsobí dosť zvláštne, síce sa v ňom stále niečo deje, ale cítiť z toho určitý amatérizmus, po nástupu do vlaku a obsadení teroristami sa to už vylepší a väčšinu času je to už slušná zábava, ale všetko, čo sa týka biologickej zbrane ma tu vôbec nebavilo a aj celý záver som už dopozeral skôr len zo zotrvačnosti. A navyše sa tu nájde aj viacero rôznych prvkov, ktorých význam som vôbec nepochopil, hlavne opitý vodič iného vlaku, ktorý hrozí zrážkou, vôbec nerozumiem, či to mal byť nejaký typ paródie alebo čo. Akcie je tu pomerne dosť, ale je dosť kvalitatívne rozporuplná. Nadmieru spokojný som s Van Dammovou ručnou akciou, síce už nie je vo svojej najlepšej forme a občas mu už pomáha aj strih, ale vždy, keď sa osobne postaví nejakému teroristovi, tak sa je na čo pozerať a má tu pár slušných likvidácií, ale vôbec ma nezaujali iné, väčšie scény, ako automobilová naháňačka, zničenie vrtuľníku, no hlavne skákanie s motorkou z jedného vlaku na druhý, všetko je to nudne natočené a aj amatérsky podané. Najviac sa mi páči zbavenie sa zamilovaného páru teroristov. Herecké obsadenie nie je zlé, výborný Jean-Claude Van Damme v hlavnej úlohe, Laura Harring tu síce je taká zvláštna, ale svoj účel splní a čo sa týka vedľajších postáv a záporákov, s viacerými som dosť spokojný, hlavne spomínaná dvojica teroristov, ale viacerí ma zase vôbec nebavili. Réžia a technická stránka tento film vôbec nezvládli, nepochybne úplné dno Van Dammovej tvorby, zlá kamera, efekty a aj vizuál, jediným šťastím je, že sa na to v strednej časti dá zvyknúť. Stačilo pár úprav a mohol to byť výborný akčný film, takto síce patrí medzi to najhoršie, v čom si kedy Van Damme zahral, ale stále je to celkový akčný nadpriemer, ktorý nemám problém pozrieť si aj viackrát. 60% ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jean-Claude a jeho velmi těžké období, a to jak životní, tak to filmové, kdy bral i role v takových filmech, jako je právě Teror ve vlaku. Co bych tu tedy mohl o tomto blábolu vlastně vůbec zmínit? Jedná se o těžko stravitelnou podívanou, s televizním vizuálem, kde mě doslova fascinoval naprosto primitivní a nesmyslný střih, díky němuž děj bezmyšlenkovitě lítal z jedné scény do druhé, kameraman si tu zkoušel hrát na profíka, ale výsledek jeho různých ,,vychytávek" dopadl vážně amatérsky, akce je tu pak sice možná dost, ale je tak moc špatně a nevýrazně zpracovaná, že lze vlastně i pochybovat, zda-li se dá ještě za akci vůbec považovat, efekty jsou doslova směšné a právě v tomto ohledu se projevila ultraslacinost celé této podívané asi nejvíce, herecké výkony nekompromisně naivní a směšné, bez vyjímky, no a zápletka? Jak jsem se zmínil hned na začátku, Jean-Claude prožíval velmi těžké období, takže mu bylo asi jedno, že hraje ve filmu s céčkovým scénářem, hlavně že měl na fet. Zkrátka, van Damme hrál v hodně sračkách, ovšem až tady si asi skutečně sáhl na to úplné dno. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • V jednu chvíli nad sebou elektrický vlak nemá vedení, o okamžit později však nad vlakem vede trolej. (Terva)

Reklama

Reklama