Reklama

Reklama

The Escape

Trailer

Obsahy(1)

Mezi léty 2001 a 2002 přišla společnost BMW s novým modelem reklamy na své vozy, když na internetu uveřejnila celkem osm filmů, jejichž vytvoření se zhostil stejný počet věhlasných režisérů. Krátké akční snímky spojovala postava řidiče (Clive Owen) a samozřejmě nejnovějších modelů BMW. V roce 2016 firma oslovila Neilla Blomkampa, aby v rámci propagace sedmé generace vozů BMW řady 5 navázal na zmíněnou tradici. Tentokrát je tajemný řidič najat, aby bezpečně odvezl lidský klon (Dakota Fanning) z ilegální genetické laboratoře. (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Satan 

všechny recenze uživatele

Po letech pokračování BMW série kraťasů. Stejně jako předtím i tady tvůrce otiskl něco ze svého rukopisu, ale každopádně hlavní je souboj Owen vs. Bernthal, který má koule a baví. Škoda jen, že honička na dálnici mohla být delší a plnokrevnější. Carnahanův nebo Ritchieho příspěvek zůstane nepřekonán. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Clive Owen po ukončení Knicku nemal čo robiť a tak sa vrátil ku krátkometražnej akčno-reklamnej sérii Hire, kde v rokoch 2001/2002 stvárnil bezmenného "vodiča". Tentokrát sa réžie chopil Neill Blomkamp - ďalší muž, ktorý nemal čo robiť (konkrétne Neil po krachu Votrelca 5). A pribrali do partie Dakotu Fanning (ktorá... čo ja viem), Veru Framiga (má tu asi 9 sekúnd) a hlavne zarasteného Punishera Jona Bernthala. Inak ťažko niečo dodať, príbeh je skutočne len veľmi okrajový a nedôležitý a po akčnej stránke to nič extra strhujúce nie je. Tak ale dalo sa to no. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Je tomu už nějaká doba, co jsem viděl původní sérii The Hire... po tolika letech se vrací na scénu, ale v né moc zrovna zajímavém světle. V porovnáním s The Star, kratším kusu z před patnácti let... Guy Richie tehdy odvedl velepráci, ne že by Blomkamp neudělal dobrou práci, ale The Escape je spíše o prezentaci nového Bavoráku, který je zdá se zevnitř tichý, zvenku burácivý, neprůstřelný a pohodlný... Ale dál? Clive nám akorát trošku zvrásněl, ale jinak dobrý... ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Tak jako začaly v poslední dekádě trochu ztrácet duši vozy BMW (stále ale mnohem méně něž mnohé jiné značky takže nic ve zlém, jsou to skvělá auta a v mnohém jsou samozřejmě daleko dál) tak je tomu i u návaznosti na sérii The Hire. Pusťte si The Folllow a možná pochopíte co mám na mysli... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle baworácký kraťas mně úplně pohltil. Nevadí mi, že je to jen reklama na auťák německé automobilky. Užila jsem si ho o polední pauze. Clive Owen by byl jako Bond dokonalý. O proti Craigovi je mnohem více charizmatický a uvěřitelnější. Pobavila mně ta jeho chladnokrevnost a ledový klid a nakonec milý úsměv. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama