Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakub Štáfek, alias Julius "Lavi" Lavický, v tomto díle "Kabelka", řeší problém řízení pod vlivem alkoholu a následné autohavárie. Podaří se Lavimu utéct policistům? A co na to bulvární média? A kde se tam vzala ta kabelka, která je i v samotném názvu dílu? (matej773)

Recenze (28)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6 minut, během kterých se nic důležitého nestane. Nulový děj a nulová zábava. Když už vznikne nová epizoda, tak si opravdu žádá, aby na jejím pozadí byl solidní nápad. Nápad s reportérkou a kabelkou je dosti o hovně. Snad seriálu příští díl obnoví reputaci. Zatím nejslabší část. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co už vůbec nemůžu pochopit, je to, že ty, mistr světa amoleta, kterýmu je to v Čechách malý a vidí se přinejmenším v Barce, nejseš schopnej utýct dvěma policajtům v bagančatech." Lavi by si je povodil, ale ten kontakt od toho koše tam byl. Já to viděl, to se mělo pískat. Ještěže kromě policie a novinářů nikdo tu bouračku v opilosti neviděl. To byla fakt klika a Lavi je opravdu dement. Dělá mi radost. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ty, mistr světa amoleta, kterýmu je to v Čechách malý a vidí se přinejmenším v Barce, nejseš schopnej utýct dvěma policajtům?!“ Ještě štěstí, že tu dopravní nehodu ožralého hovada, které kdysi možná umělo trochu kopat do balonu, nikdo neviděl. Snad jen policejní hlídka a bulvární novináři. Pořád je to fajn, ale snad tahle permanentní kalba, která se logicky brzy vyčerpá a okouká, nabídne i něco víc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zjistil jsem, že mě tak trochu štve, když jsou titulky skoro delší, než celá epizoda. Vyprávění o prohýřené noci mě každopádně bavilo a Lavi je stejně bystrý jako tento dubový stůl ( "Pane kapitáne, někdo klepe."). Jardovi jsem to jeho zoufalství v závěru neměl problém věřit. "Kontakt tam byl!" // "Byla jsem tam včera celou dobu s tebou, ty debile!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I já zaznamenal postupné zkracování stopáže a nejsem z toho zrovna moc nadšený. Sice už tento čtvrtý díl nemá takovou šťávu jako ty první dva, ale pořád se drží alespoň ve snesitelném průměru a divák se u toho stále zasměje. Sice už to nejsou takové „vypalovačky“ jako v ostatních dílech, ale Lavi i tady vypotí pár trefných hlášek. Nejvíc tady ale zazářil Prachař…Parodie na Limberského povedená, stejně jako honička s fízlama… ()

Reklama

Reklama