Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (107)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Na Wikipedii je film Tully definovany ako comedy-drama a ono to je viac drama ako komedia. Naozaj vydareny pokus o realne zobrazenie sveta zeny a matky. Klobuk dole. Charlize Theron podala excelentny vykon, uplne sa do svojej roly vzila, obdivujem ju ako perfektne zahrala tehotenstvo, hoci v sukromnom zivote ho nezazila a ma dve adoptovane deti. Odporucam hlavne zenam, pacit sa to bude hlavne tehotnym a mamickam na materskej, no mali by si to pozriet aj chlapi, aby lepsie chapali svoje polovicky, cim vsetkym si zena v tehotenstve cez porod a mesiace po porode musi prejst. Film ma v niektorych veciach aj prekvapil (konkretne napady Tully), samotny twist taktiez, dobre premyslene cele, musim si to pozriet este raz teraz uz novymi ocami, lebo ved Tully bola vlastne...ale nebudem prezradzat, pozrite si to. Davam 4 a pol *. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Taky absolutně nechápu zařazení filmu do kategorie komedie, já se tedy nezasmála ani jednou. Jedná se spíš o velmi slušné drama s poměrně překvapivým koncem, který by mě tedy absolutně nenapadl. Nicméně velmi příjemné překvapení tohoto roku a Charlize Theron předvedla vážně skvělý výkon. Navíc sympaticky krátká stopáž, určitě doporučuji všem matkám. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Reitman-Cody-Theronová, kombinace, která už jednou zafungovala a funguje i podruhé. Konfrontace dospělé deziluze a nenávratně minulého mládí aneb jak se s tím vším srovnat a přitom se nezbláznit. Teď budu trochu spoilerovat (!), ale něco jako mix MARY POPPINS a KLUBU RVÁČŮ. Theronová opět neskutečně válí. 75% ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Komedie, jo? Fakt? ■ Když pominu fakt, že jsem se docela často při sledování nudil, když pominu to, že mě děj němel jak vtáhnout, když pominu, že výběr herců byl špatně zvolen a jim to spolu prostě nepracuje, tak efekt šestého smyslu, který se zřejmě měl dostavit, se bohužel nedostavil. ■ Takže vidět a zapomenout... Více slov netřeba. ◢ ■ ◣ (R) [60/100] ■ (K) [60/100] ■ (V) [52/100] ■ (H) Charlize THERON [58/100] ● Mackenzie DAVIS [80/100] ● Mark DUPLASS [55/100] ● Ron LIVINGSTON [55/100] ■ (♫) [60/100] ■ (E) Dinner with Friends (2001) ● I'll See You in My Dreams (2015) ● Sex After Kids (2013) ● Tallulah (2016) ● The Good Mother (1988) ● Motherhood (2009) ● This Is 40 (2012) ● The Sixth Sense (1999) ● Crazy Kind of Love (2013) ● Please Stand By (2017) ● Table 19 (2017) ● Middle of Nowhere (2008) ● Men, Women & Children (2014) ■ (Č) 1 ■ (P) [Pondělí, 30-VII-2018; 21:22] [1080p] ϿϾ [PZ-cz] [44/100] ■ (CSFD) XmildenBoPouhleradoKokska(C) [44/100] ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pozitivní depresivní film o stáří a mateřství. S každým upřímným dialogem na téma život se začíná cynik pozvolna bát, jak může tento sympaticky civilní film strašlivě skončit - protože zbývá buď nějaký zvrat v příběhu, který nemusí být úplně super nebo příšerný přeslazený happy end, který zcela odbočí ze sympaticky sarkastické, občas cynické linie. A tak to i je, ale přesto dojem z příjemné deprese nezmizí. Theronová samozřejmě herecky výborná jako vždy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)
  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)

Reklama

Reklama